Menu
Košarica

Stajice

V stajici otrok spoznava svoje telo in se uči novih stvari skozi igro. Stajica mu pomaga prvič vstati, varno pasti in se po padcu ponovno pobrati. Vse to brez bušk in varno. Stajica je tudi prostor, kjer se bo otrok v prvih mesecih igral in odkrival svet. A ni stajica super? 

Imamo stajice vseh oblik in velikosti. S filtri na levi takoj najdete tako, ki paše v vaše stanovanje.

Brand: Brevi Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Brevi SOFT AND PLAY Love naturalKvadratna stajica v nežno rjavi beige barvi, ki je zelo stabilna, varna in obenem nežna in udobna. Uporabljate jo lahko v obdobju ko vaš otrok samostojno sedi in preden začne plezati. Stajica se zloži na knjigo in vam zložena ne bo zavzela veliko prostora. Stajica..
184,00 €
Brez DDV:150,82 €
Brand: Brevi Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Stajica z igralno podlogo SOFT & PLAY GIRAMONDO BreviNovo stajico iz serije Soft & play z motivom pokrajine uči otroka in mu nudi obilo zabave. Mreža stajice otroku omogoča pogled navzven Primerna je za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Oprem..
164,90 €
Brez DDV:135,16 €
Stajica RECINTO Plebani v temni barvi Stajica RECINTO Plebani v temni barvi
Uspešnica
Brand: Plebani Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Stajica RECINTO Plebani v temni barviStabilna in hitro zložljiva stajica iz plastike z živobarvno ograjo, - dno je lahko zložljivo in pralno, - primerna je za uporabo tako v stanovanju kot na prostem, - možna je uporaba stajice tudi brez dna, - ustreza evropskim varnostnim normativom EN 1222..
92,90 €
Brez DDV:76,15 €
Brand: Plebani Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Stajica Plebani CARINO LilaManjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora.Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijemala za laž..
66,90 €
Brez DDV:54,84 €
Prikazujem 49 do 52 od 52 (3 strani)