Kategorije

Stokke

Stokke

Senčnik za vozičke Stokke Grey Melange

Senčnik za vozičke Grey Melange Originalni Stokke dodatek v nežno sivi barvi Grey Melange. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem...

45,90 €

Stokke

Stokke TRIPP TRAPP Whitewashed - lesen stolček za hranjenje

Stokke TRIPP TRAPP – izprano bela barva Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrok..

204,90 €

Stokke

Stokke TRIPP TRAPP White - lesen stolček za hranjenje

Stokke TRIPP TRAPP – bela barva Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj ..

204,90 €

Stokke

Stokke TRIPP TRAPP Storm Grey - lesen stolček za hranjenje

Stokke TRIPP TRAPP Storm Grey Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj om..

204,90 €

Stokke

Stokke TRIPP TRAPP Red - lesen stolček za hranjenje

Stokke TRIPP TRAPP Red Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča n..

204,90 €

Stokke

Stokke TRIPP TRAPP Natural - lesen stolček za hranjenje

Stokke TRIPP TRAPP Natural Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogo..

204,90 €

Stokke

Stokke TRIPP TRAPP Black - lesen stolček za hranjenje

Stokke TRIPP TRAPP Black Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča..

204,90 €

Senčnik za vozičke Stokke Deep blue Ni na zalogi
Stokke

Senčnik za vozičke Stokke Deep blue

Senčnik za vozičke Deep blue Originalni Stokke dodatek v temno modri morski barvi. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem...

45,90 €

Stokke

Senčnik za vozičke Stokke Red

Senčnik za vozičke Stokke Red Originalni Stokke dodatek v temperamentni rdeči barvi za dinamične mamice, ki hočejo pokazati svoj temperament. Senčnik je nujno potreben v vseh vročih poletnih dneh. ..

45,90 €

Senčnik za vozičke Stokke Purple
Senčnik za vozičke Stokke Purple
Ni na zalogi
Stokke

Senčnik za vozičke Stokke Purple

Senčnik za vozičke Stokke Purple Originalni Stokke dodatek za otroške vozičke. Senčnik je nujno potreben v vseh vročih poletnih dneh.Vtrpežni vijola barvi za deklice...

45,90 €

Stokke

Senčnik za vozičke Stokke Black melange

Senčnik za vozičke Stokke Black melange Originalni Stokke dodatek za otroške vozičke. Senčnik je nujno potreben v vseh vročih poletnih dneh. ..

49,00 €

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)