Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Senčnik za vozičke Stokke Grey Melange
  Senčnik za vozičke Grey Melange Originalni Stokke dodatek v nežno sivi barvi Grey Melange. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  45,90 €
  Brez DDV: 37,62 €
 • Pladenj za stolček Stokke Tripp Trapp
  Pladenj za stolček Stokke Tripp Trapp Pladenj je zaobljenih oblik, brez ostrih robov. Preprosta namestitev. Ne vsebuje BPA in se zelo enostavno čisti. Kompatibilen z varovalom Baby Set V2 in naprej. Pladenj ni namenjen zadrževanju otroka – predlagamo, da vedno, kadar otrok sedi na stol..
  44,90 €
  Brez DDV: 36,80 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Whitewashed - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – izprano bela barva Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavi..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP White - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – bela barva Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Yellow - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – rumen Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po v..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Brown - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Brown Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po viš..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Storm Grey - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Storm Grey Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev p..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Soft Pink - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Soft Pink Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Red - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Red Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po višin..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Natural - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Natural Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po v..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Lava Orange - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Lava Orange Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev ..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Hazy Grey - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Hazy Grey Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Black - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Black Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po viš..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Aqua Blue - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Aqua Blue Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Senčnik za vozičke Brown Originalni Stokke dodatek v nežni rjavi barvi brown. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  37,90 € 45,90 €
  Brez DDV: 31,07 €
 • Senčnik za vozičke Black Originalni Stokke dodatek. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  37,90 € 45,90 €
  Brez DDV: 31,07 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Deep blue
  Senčnik za vozičke Deep blue Originalni Stokke dodatek v temno modri morski barvi. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  45,90 €
  Brez DDV: 37,62 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Red
  Senčnik za vozičke Stokke Red Originalni Stokke dodatek v temperamentni rdeči barvi za dinamične mamice, ki hočejo pokazati svoj temperament. Senčnik je nujno potreben v vseh vročih poletnih dneh.  ..
  45,90 €
  Brez DDV: 37,62 €