Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Senčnik za vozičke Stokke Grey Melange
  Senčnik za vozičke Grey Melange Originalni Stokke dodatek v nežno sivi barvi Grey Melange. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  45,90 €
  Brez DDV: 37,62 €
 • Pladenj za stolček Stokke Tripp Trapp
  Pladenj za stolček Stokke Tripp Trapp Pladenj je zaobljenih oblik, brez ostrih robov. Preprosta namestitev. Ne vsebuje BPA in se zelo enostavno čisti. Kompatibilen z varovalom Baby Set V2 in naprej. Pladenj ni namenjen zadrževanju otroka – predlagamo, da vedno, kadar otrok sedi na stol..
  44,90 €
  Brez DDV: 36,80 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Whitewashed - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – izprano bela barva Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavi..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP White - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – bela barva Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Yellow - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – rumen Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po v..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Brown - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Brown Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po viš..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Storm Grey - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Storm Grey Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev p..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Soft Pink - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Soft Pink Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Red - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Red Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po višin..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Natural - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Natural Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po v..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Lava Orange - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Lava Orange Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev ..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Hazy Grey - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Hazy Grey Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Black - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Black Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po viš..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Aqua Blue - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Aqua Blue Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po..
  204,90 €
  Brez DDV: 167,95 €
 • Otroški voziček Trio Stokke Trailz Grey Melange
  Voziček Trio Stokke Trailz Grey Melange Norveško podjetje je kot naslednika modela Crusi prestavilo model Trailz, ki se obnaša kot vsestranski in večnamenski voziček primeren za uporabo v vseh pogojih in letnih časih. Odlikuje ga robusten in aerodinamičen okvir, visok sedežni del, kar posledič..
  1.574,90 €
  Brez DDV: 1.290,90 €
 • Senčnik za vozičke Brown Originalni Stokke dodatek v nežni rjavi barvi brown. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  37,90 € 45,90 €
  Brez DDV: 31,07 €
 • Senčnik za vozičke Black Originalni Stokke dodatek. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  37,90 € 45,90 €
  Brez DDV: 31,07 €
 • Senčnik za vozičke Stokke Deep blue
  Senčnik za vozičke Deep blue Originalni Stokke dodatek v temno modri morski barvi. Senčnik je odlično dopolnilo vozičkov Stokke in odlično zaščiti otroka pred soncem. ..
  45,90 €
  Brez DDV: 37,62 €