Kategorije
Stolček za hranjenje Chicco  POLLY PROGRESS 5 Pink

Stolček za hranjenje Chicco POLLY PROGRESS 5 Pink

ProizvajalecChicco
Šifra: 05079336170000
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 199,90 €

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: chicco, stolček za hranjenje, polly progres5, hranjenje

Stolček za hranjenje Chicco  POLLY PROGRESS 5 Pink

Stolček za hranjenje Chicco Polly Progress je nov inovativen stol, ki dobesedno raste z otrokom. Sam stolček ponuja 5 različnih konfiguracij ki spremljajo otroka od rojstva dalje. Ima 4 kolesi, ki omogoča lažji prenos med prostori.

Funkcije Chicco Polly Progress 5 

Ležalnik

Uporaben od rojstva dalje, nastavljiv na 8 različnih višin in omogoča nastavitev naslona na 4 različne položaje. Naslon za noge je nastavljiv na 3 različne položaje

Stolček za hranjenje

Primeren za uporabo od 6 meseca dalje, ko otrok začne poskuša prvo hrano. Ima nastavljiv pladenj na 4 različne položaje.

Prvi stol

V kolikor odstranite pladenj s stolčka, otrok lahko samostojno je skupaj s starši ob mizi. Primeren za vse mize s pomočjo naslona na roke, ki se snamejo in obrnejo.

Stolček za na stol Confort

Stolček za hranjenje Chicco Polly Progress 5 ima odstanljiv sedežni del, ki ga lahko uporabite in pritrdite na navaden stol. Tak stol je ima nastavljivo višin na 2 položaja, da se prilega k vsaki mizi.

Stolček za na stol Compact

S pomočjo zadrge lahko odstranite del oblazinjenja , s tem stol za hranjenje postane še bolj kompakten in primeren za večje otroke.Ima 5 točkovni varnostni pas. Tak Stol lahko nosite s seboj in  ga uporabite tudi na poti.

Dimenzije in teža

  • Dimenzije stolčka 57 x 96 x 97h cm
  • Dimenzije zloženega stolčka 38x 48 x 99,5h cm
  • Teža 11,6 kg

Stolček za hranjenje
Vrsta stolčka Prostostoječ
Uporaben od 0+ mesecev
Funkcija ležalnika Da
Nastavljiva višina Da, 8 položajev
Nastavljiv naklon Da, v 4 položaje
Naslon za noge Nastavljiv na 3 višine
Snemljiv pladenj Da
Pralen pladenj Da
Ogrodje Kovinsko
Največja obremenitev Nimamo podatka
Opremljen s kolesi Da, 4x
Oblazinjenje Snemljivo ter pralno
Dimenzije v cm (š*d*v) 57 x 96 x 97h cm, zložen 38x 48 x 99,5h cm
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Barva Roza

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen