Kategorije
Superlight MAGIC GARDEN 17930 šolska torba - šolski nahrbtnik

Superlight MAGIC GARDEN 17930 šolska torba - šolski nahrbtnik

ProizvajalecTarget
Šifra: BI-17930
Na zalogi (kos) : 1
  • 37,50 €

    49,98 €   (- 25%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: šolska torba, šolske torbe, superlight

Superlight MAGIC GARDEN 17930 šolska torba - šolski nahrbtnik

Izredno lahek šolski nahrbtnik- super light, ki je primeren za vse dečke prve triade. Šolska torba se zapira z dvema zadrgama in ima stranska odlagalna mesta, ki sta opremljena z elastiko.
Anatomsko - ortopedsko hrbtišče, ki omogoča odličen pretok zraka ter s tem zmanjšuje potenje. Lepo nastavljive anatomske in oblazinjenje naramnice pa zagotavljajo odlično lego na telesu. Na torbi so odsevni trakovi za večjo varnost otroka v mraku.

Izdelan iz materialov ki odbijajo vodo (poliester 600D)
Dimenzije 32 x 43 x 18 cm

Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Dečku
Primerna za I. triado
Anatomsko hrbtišče Da
Žep za plastenko vode Da
Vodoodporni materiali Da

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen