Kategorije

Sylvanian families


Sylvanian families

Oprema za kuhinjo Sylvanian Families

Oprema za kuhinjo Sylvanian FamiliesTa set vključuje velik, dvojni hladilnik s tremi nivoji, kuhinjsko enoto in pomivalno enoto. Set vključuje tudi veliko kuhinjskih pripomočkov in sestavin za odlične jedi. S tem setom bo kuhinja popolnoma opremljena in pripravljena za pripravo slastnih jedi za vso ..

18,90€

Sylvanian families

Oprema za otroško sobo Sylvanian Families

Oprema za otroško sobo Sylvanian FamiliesTa set vključuje dve posteljici, ki se lahko uporabljata tudi kot pograd, dve posteljnini: modro in rožnato ter dva plišasta medvedka. Poleg komode s predali, so vključeni še pisarniški pripomočki in knjige. Bratec in sestrica bosta v čudoviti sobici uživala...

18,90€

Sylvanian families

Designer Studio Sylvanian Families

Designer Studio Sylvanian FamiliesDizajnerski studio pripada Stelli, najstarejši hčerki družine čokoladnega zajčka. Deluje kot modna oblikovalka v mestu. Vsi prijatelji Stelle in Sylvanian Families se veselijo odličnih čajnih zabav v njenem ateljeju. Stavba in pohištvo sta podrobno zasnovana in čudo..

34,90€

Sylvanian families

Tramvaj Sylvanian Families

Tramvaj Sylvanian FamiliesMestni tramvaj pripelje vse do lepih krajev v mestu. V rdeči in zlati barvi, s podrobnimi okraski, je tramvaj zelo eleganten. Kolesa so premična in vrata se lahko ponovno odprejo in zaprejo. Klopi so odstranljive in se lahko namestijo v različnih položajih. Voznikovo kabino..

33,90€

Sylvanian families

Baletni teater - Sylvanian Families

Baletni teater - Sylvanian FamiliesObčudujte balerino Freyo med nastopom. Uživajte v glasbi Labodjega jezera ali Hrestača iz vgrajenih zvočnikov ali pa teater povežite s svojo glasbo. (baterije niso vključene).Set vsebuje: baletni teater, stopnice, orodje za vadbo, obešalnik, podlago za ozadje, podl..

53,90€

Sylvanian families

Grajski vrtec - Sylvanian Families

Grajski vrtec - Sylvanian FamiliesGrajski vrtec je nov vrtec z veliko zabavnimi aktivnostmi za otroke. Spremenite lahko smer postavitve stavbe in tako spremenite tudi velikost sobe in vrta. Vrtec vsebuje veliko dodatkov za igro kot je pianino, gugalnica in tobogan, ki jih lahko uporabite na več nači..

37,90€

Sylvanian families

Cvetličarna - Sylvanian Families

Cvetličarna - Sylvanian FamiliesV cvetličarni Sylvanian Families vedno čudovito diši. Tukaj lahko občudujete in kupite vse najlepše rože v mestu. Cvetličarno lahko postavite kjerkoli na bazo, da imate več prostora v trgovini ali pred njo. Na majhnih omarah so šopki lepo urejeni in dani v prodajo. Šo..

39,90€

Sylvanian families

Pizzeria - Sylvanian Families

Pizzeria - Sylvanian FamiliesV mestni pizzeriji si lahko privoščite najboljšo pizzo v Silvaniji. Pizze spečejo v veliki krušni peči in jim dodajo veliko merico ljubezni, kar pizze naredi najboljše. Smer vhoda pizzerije lahko spreminjate in tako spremenite tudi velikost terase ali notranjega prostora..

32,50€

Sylvanian families

Pekarna s krušno pečjo - Sylvanian Families

Pekarna s krušno pečjo - Sylvanian FamiliesSet vsebuje: pekarno, ježevko Eleanor v uniformi, polico s pekači, polico s kruhom, voziček, koš, blagajno, 2 pekača, 3 servirne pladne, 2 papirnati vrečki, 29 kosov kruha, 3 prijemalke, mleko, maslo in sir, 2 tabli. ..

37,50€

Sylvanian families

Ladja doživetij - Sylvanian Families

Ladja doživetij - Sylvanian FamiliesSet vključuje: 1 ladjo, 1 zastavo, 1 pomol, 1 razledni stolp, 1 tobogan, 1 mrežo, 1 morje, 2 ograji, 1 skrinjo zakladov, 1 obroč, 1 daljnogled, 1 krono, 4 bisere, 1 zemljevid zakladov, 8 kart..

18,50€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina rdečih pand

Sylvanian families - družina rdečih pand Wilbur vedno dobre volje. Obožuje piknike z družino v parku. Pripraviti zna najboljše sendviče. Fliss je zelo inteligentna. Križanko reši v samo 20 sekundah!Frances je zelo aktivna in obožuje šport. Najraje pa igra nogomet v šolski ekipi. Velikost dojenčki 3..

18,50€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina črtastih muc

Sylvanian families - družina črtastih muc Očka Simon, mama Amelia, sinček Shane in njegova sestrica Sabrina, so člani družine črtastih muc.Velikost dojenčki 3,5 - 5 cm, otroci cca. 8 cm, starši cca 10 cm...

22,41€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina svilenih muc

Sylvanian families - družina svilenih muc Fred je chef v obmorski restavraciji. Morske sadeže lovi in nabira kar sam. Njegove jedi so vedno pripravljene iz svežih sestavin. Krožniki v njegovi restavraciji so okrašeni z vzorci, ki jih je lastnoročno naslikal. Holy rada pije zeliščni čaj, medtem ko s..

22,41€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina ježkov

Sylvanian families - družina ježkov Mortimer je po poklicu krojač. Vsak prebivalec Silvanije ima v omari njegova oblačila. Najraje šiva medtem, ko se nežno ziblje v njegovem gugalnem stolu.Eleanor oblikuje in izdeluje čudovite kostume, poročne obleke in večerno toaleto.Maxwell bi rad postal krojač,..

22,41€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina rjavih veveric

Sylvanian families - družina rjavih veveric Očka Cedric je tesar. In to zelo dober tesar. Vedno se spomni kakšno novo idejo in izdeluje unikatne stvari za prebivalce Silvanije. Izdela veliko presenetljivih stvari, ki jih še nihče ni nikoli videl. Samo njegova družina ve, da ima za sabo tudi veliko ..

22,41€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina mlečnih zajčkov

Sylvanian families - družina mlečnih zajčkov Očka Alex svojo naredi kakšno družinsko fotografijo, saj zelo ceni lepe spomine. S skodelico čaja v roki, rad ob večerih pregleduje družinske albume. Alex je po poklicu zdravnik in dela v zdravstveni ambulanti. Njegov topel nasmeh vpliva na prijetno poču..

22,41€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina čokoladnih zajčkov

Sylvanian families - družina čokoladnih zajčkov Družina čokoladnih zajčkov šteje kar 9 članov. To je največja družina iz Silvanije.Očka Fraiser uživa v organizaciji zabavnih dogodkov. Prebivalci Silvanije ga naravnost obožujejo, saj so njegove zabave vedno nepozabne. Odlično mu gre od rok tudi peka..

22,41€

Sylvanian families

Sylvanian families - Butik darilni set 5234

Sylvanian families - Butik darilni set 5234 Cecilijina strast je moda. Za prebivalce Silvanije je v svojem butiku izbrala najlepša oblačila, torbice in dodatke. Vedno je čudovito oblečena in prava paša za oči.  Darilni set vsebuje: butik, perzijsko muco Cecilio v posebni obleki, čokoladno zajčico ..

83,60€

Sylvanian families

Sylvanian families - Moder družinski avto 4699

Sylvanian families - Moder družinski avto 4699 Velike družine potrebujejo velik avto. In ravno tak je tale čudovit, moder klasik. Ima dve odstranljivi klopi in tri otroške stolčke. V kompletu je priložena tudi knjiga, da imajo otroci med dolgo vožnjo kaj početi. Da se pri iskanju dogodivščin družin..

35,90€

Sylvanian families

Sylvanian families - avto z zložljivo streho 5241

Sylvanian families - avto z zložljivo streho 5241 Ta dvosed z zložljivo streho iz tekstila je prava izbira za nepozabne avanture. Lastnosti figuric: premikajoče roke, noge in glava snemljiva oblačila iz blaga Velikost: dojenčki 3,5 - 5 cm, otroci cca. 8 cm, starši cca 10 cm. vsaka figurica i..

27,90€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina Javornih muc 5290

Sylvanian families - družina Javornih muc 5290 Očka Theodore Maple si ob obisku novega kraja v svojo beležko vedno zapiše pomembne stvari, zato je tudi zelo dober pri dajanju napotkov. Mama Georgina Maple zna narediti odličen sladoled iz svežega sadja, vedno pa si spomni kakšen nov način uživanja ..

24,00€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina Smoking muc 5181

Sylvanian families - družina Smoking muc 5181 Set vsebuje: očka Masona, mamo Natalie, hčerko Lily in njeno sestrico Rose. Vsi so oblečeni v oblačila, ki se jih lahko sleče.  Lastnosti figuric: premikajoče roke, noge in glava snemljiva oblačila iz blaga Velikost: dojenčki 3,5 - 5 cm, otroci cc..

22,41€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina Chiffon psov 3139

Sylvanian families - družina Chiffon psov 3139 Očka Gordon, Mama Delia, sin David in sestra Karen so člani družine teh prikupnih kužkov.  Lastnosti figuric: premikajoče roke, noge in glava snemljiva oblačila iz blaga Velikost: dojenčki 3,5 - 5 cm, otroci cca. 8 cm, starši cca 10 cm. vsaka fi..

22,41€

Sylvanian families

Sylvanian families - družina pudljev 5259

Sylvanian families - družina pudljev 5259 Oče Frank je odličen športnik. Z vaškimi otroci vsak vikend igra nogomet. Otroci so navdušeni nad njegovimi oblačili - naj si bo oblečen za šport ali ne, vedno je lepo oblečen. Veronica je slaščičarka v vaški slaščičarni. Vsi obožujejo njene čudovite torte..

22,41€

Prikazujem 1 do 24 od 46 (2 strani)