Kategorije
Sylvanian families - Butik darilni set 5234

Sylvanian families - Butik darilni set 5234

ProizvajalecSylvanian families
Šifra: BI-5234
Predviden dobavni rok: Prosimo preverite
  • 83,60 €

Žal izdelek trenutno ni dobavljiv. Za več informacij nas kontaktirajte.


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: Sylvanian families, igrače

Opozorilo pri uporabi igrač

Sylvanian families - Butik darilni set 5234

Cecilijina strast je moda. Za prebivalce Silvanije je v svojem butiku izbrala najlepša oblačila, torbice in dodatke. Vedno je čudovito oblečena in prava paša za oči. 

Darilni set vsebuje: butik, perzijsko muco Cecilio v posebni obleki, čokoladno zajčico Freyo, dvostransko teraso, mizo in namizno ogledalo, polico za dodatke, ogledalo, stojalo za obleko, razstavno vitrino za nakit, roza obleko, 10 torbic, 3 darilne škatle, dva para čevljev, dve verižici, tri uhane, 4 trakove za lase. V darilnem setu je še več dodatkov in kozmetičnih pripomočkov kot v osnovnem setu

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha