Sylvanian families - družina čokoladnih zajčkov 4150

Blagovna znamka: Sylvanian families Sylvanian families
Koda: BI-4150
Dobava:
Na zalogi
tip
Artikel je na zalogi pri nas ali dobavitelju in lahko pričakujete, da bo odposlan k vam v 1-3 delovnih dneh. Če se vam zelo mudi nas na to opozorite pri oddaji naročila.
Vaša cena:  24,90 € brez DDV: 20,41 €
Opis
Opozorilo pri uporabi igračSylvanian families - družina čokoladnih zajčkov 4150

V setu družine čokoladnih zajčkov so 4 zajčki.

Frasier uživa v načrtovanju vseh vrst zabavnih prireditev in zabavnih prireditev v Sylvanian Village. Njegovi prijatelji v vasi ga ljubijo, ker vedno ustvarja čudovite zabave. V svojih prostih časih rada pije kruh za svojo družino. 

Teri vedno skrbi za svojo družino in hišo naredi prijeten kraj za življenje. Vedno kuha okusne jedi in lepo oblikuje otroška oblačila, ko odrastejo iz njih. Njeni otroci mislijo, da lahko naredi čarobno, ker lahko sploh kaj naredi v nobenem trenutku. 

Coco je dober pri nogometu - lahko udari žogo dlje kot kateri koli od ostalih otrok. Vedno je v dobrimi volji in se njegovi prijatelji smejijo s svojimi šalami, vendar se v nenadnem času spet počuti v matematičnem razredu, ker na tem ni zelo dober.

Freya je vesela deklica, ki se zabava z družino in prijatelji. Pogosto vabi svoje prijatelje na zabave v svoji hiši in jim daje okusne poslice, ki jih je pečila z njo. Zelo je dobra pri risanju in je na šolskih tekmovanjih dobila veliko nagrad.

 

 

 

Ključne besede:
Ključne besede: Sylvanian families, igrače
Priporočamo še ogled