Menu
Košarica

Obveščamo vas, da lahko zaradi trenutnih ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa v Italiji in pri nas žal prihaja do motenj pri dobavi določenih blagovnih znamk. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!

Sylvanian families - družina mlečnih zajčkov

Sylvanian families družina mlečnih zajčkov
Sylvanian families družina mlečnih zajčkov
Sylvanian families družina mlečnih zajčkov
Sylvanian families družina mlečnih zajčkov
Sylvanian families - družina mlečnih zajčkov
 • Dobavljivost: Na zalogi
 • Šifra: BI-4108
Prodanih: 0
Ogledov: 114
22,41 €
Brez DDV: 18,37 €
Opozorilo pri uporabi igrač

Sylvanian families - družina mlečnih zajčkov

Očka Alex svojo naredi kakšno družinsko fotografijo, saj zelo ceni lepe spomine. S skodelico čaja v roki, rad ob večerih pregleduje družinske albume. Alex je po poklicu zdravnik in dela v zdravstveni ambulanti. Njegov topel nasmeh vpliva na prijetno počutje pacientov. Celo dojenčki s trebušnimi krči, se pomirijo, ko reče: "Ne srbi, vse bo vredu." Če ima kakšen otrok vročino, se usede na kolo in ga obišče kar na domu. 

Kate obožuje romantično okrašene sobe, zato so okrašene z rožami ni slikami. Otroke vzpodbuja, da venomer sanjajo, zato jim pripoveduje zgodbice in pravljice . Kate je medicinska sestra. Zelo je natančna in spretna v svojem poklicu. V čakalnico vedno namesti veliko igrač in knjig za otroke, s katerimi se tudi igra, da se lažje sprostijo, ko čakajo na zdravniški pregled.

Oliver piše čudovite pesmi. Dekleta v šoli komaj čakajo, da jim kakšno zrecitira. Obožuje tudi drsanje in je vedno prvi na ledu, ko pozimi pomrzne bližnje jezero. 

Rebecca si želi postati princesa. V skrivno beležko piše zgodbe o tem, kako postane princesa in sanja o tem, kako njena želja postane resnična. Njenega najmlajšega bratca Henry-ja uporablja za občinstvo, ko vadi ples in nastop princese.

Velikost dojenčki 3,5 - 5 cm, otroci cca. 8 cm, starši cca 10 cm.

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
  Slabo Dobro
  Captcha

  Iz našega bloga

  V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.