Sylvanian families - družina rjavih veveric 4172

Blagovna znamka: Sylvanian families Sylvanian families
Koda: BI-4172
Dobava:
Prosimo preverite
tip
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij
Vaša cena:  24,90 € brez DDV: 20,41 €
Opis
Opozorilo pri uporabi igračSylvanian families - družina rjavih veveric 4172

Očka Cedric je tesar. In to zelo dober tesar. Vedno se spomni kakšno novo idejo in izdeluje unikatne stvari za prebivalce Silvanije. Izdela veliko presenetljivih stvari, ki jih še nihče ni nikoli videl. Samo njegova družina ve, da ima za sabo tudi veliko neuspelih projektov, ki jih skriva v šarinarnici.

Mama Yardley rada kramlja z ostalimi prebivalci Silvanije. velikokrat je mogoče slišati njen globok smeh in vedno je obdana s prijatelji. Zelo je ponosna na njen bujen in svetleč, kosmat rep. Vsak dan pred spanjem, ga vestno skrtači.

Ralph je poln energije in zelo rad pleza po drevesu. Ko se je balon njegove sestrice, zataknil ob drevo, je Ralph v trenutku splezal na drevo in sestrici rešil balon. Ralph trdi, da je splezal že na čisto vsako drevo v Silvaniji, a nihče ne ve, če je to res.

Saffron obožuje rumene stvari. Njena soba je okrašena z vsemi mogočimi rumenimi stvarmi, ki jih nabira - od rumenih rož do rumenih pentelj. Njena najljubša stvar je rumen album, ki je poln neprecenljivih spominov. Edina rumena stvar, ki jo ne mara, so limone. Čisto preveč kisle so za njen okus.

 

 

 

Ključne besede:
Ključne besede: Sylvanian families, igrače
Priporočamo še ogled