Kategorije
Sylvanian families - družina rumenih labradorcev 5182

Sylvanian families - družina rumenih labradorcev 5182

ProizvajalecSylvanian families
Šifra: BI-5182
Predviden dobavni rok: Prosimo preverite
  • 22,41 €

Žal izdelek trenutno ni dobavljiv. Za več informacij nas kontaktirajte.


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: Sylvanian families, igrače

Opozorilo pri uporabi igrač

Sylvanian families - družina rumenih labradorcev 5182

Barker se kljub starosti, rad igra. Včasih je bolj navdušen nad igro kot njegovi otroci. V svoji sobi ima razstavljene igrače, s katerimi se je igral, ko je bil še otrok.

Lucy rada bere in piše zgodbe. Včasih ima doma veliko poslušalcev, saj so njen zgodbe zelo zabavne. Občasno obišče vrtec, kjer prebira zgodbe malim junakom. Za marsikoga je to najlepši del časa preživetega v vrtcu. 

Buddy je malo razvajen in želi biti ves čas ob svojem očetu. Njegova najljubša igrača je plišasta živalica, ki mu jo je podaril oče, ko je bil še majhen. Z njo še vedno spi, a to skrivnost drži le zase, saj ga je tega sram priznati. 

Sadie je vrhunska plavalka. Plava skoraj tako hitro, kot ribe v bližnjem morju. Ko ne preživlja časa v morju, se rada lepo obleče za družinska srečanja. Obožuje oblačila, ki se ujemajo z maminimi. 

 

 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha