Sylvanian families - družina svilenih muc 4175

Blagovna znamka: Sylvanian families Sylvanian families
Koda: BI-4175
Dobava:
Prosimo preverite
tip
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij
Vaša cena:  24,90 € brez DDV: 20,41 €
Opis
Opozorilo pri uporabi igračSylvanian families - družina svilenih muc 4175

Fred je chef v obmorski restavraciji. Morske sadeže lovi in nabira kar sam. Njegove jedi so vedno pripravljene iz svežih sestavin. Krožniki v njegovi restavraciji so okrašeni z vzorci, ki jih je lastnoročno naslikal. 

Holy rada pije zeliščni čaj, medtem ko sedi ob oknu in opazuje naravo. Obožuje čipko in skoraj vedno ima na sebi šal, okrašen s čipko, ki jo je sama izdelala. Ni veliko prebivalcev Silvanije, ki bi znali plesti čipko kot zna ona, zato uči pletenja tudi druge.

Toby je do vseh prijazen in ljubeč. Če opazi prijatelja, ki je žalosten, ga poskuša potolažiti. Doma večkrat naredi plesno predstavo, ki se jo uči od njegovega očeta Freda. Tobyjevi bratje in sestra obožujejo njegove plesne predstave.

Tiffany sanja o tem, da bi postala modna oblikovalka. Njena skicirka je polna osnutkov in dizajnov. Ker je sramežljiva, svoje beležke navadno ne kaže drugim, vendar upa, da bodo nekoč njene prijateljice nosile njene kreacije.

 

 

 

Ključne besede:
Ključne besede: Sylvanian families, igrače
Priporočamo še ogled