Menu
Košarica

Sylvanian families - družina svilenih muc

Družina svilenih muc
Družina svilenih muc
Družina svilenih muc
Družina svilenih muc
Sylvanian families - družina svilenih muc
 • Dobavljivost: Na zalogi
 • Šifra: BI-4175
Prodanih: 0
Ogledov: 108
22,41 €
Brez DDV: 18,37 €
Opozorilo pri uporabi igrač

Sylvanian families - družina svilenih muc

Fred je chef v obmorski restavraciji. Morske sadeže lovi in nabira kar sam. Njegove jedi so vedno pripravljene iz svežih sestavin. Krožniki v njegovi restavraciji so okrašeni z vzorci, ki jih je lastnoročno naslikal. 

Holy rada pije zeliščni čaj, medtem ko sedi ob oknu in opazuje naravo. Obožuje čipko in skoraj vedno ima na sebi šal, okrašen s čipko, ki jo je sama izdelala. Ni veliko prebivalcev Silvanije, ki bi znali plesti čipko kot zna ona, zato uči pletenja tudi druge.

Toby je do vseh prijazen in ljubeč. Če opazi prijatelja, ki je žalosten, ga poskuša potolažiti. Doma večkrat naredi plesno predstavo, ki se jo uči od njegovega očeta Freda. Tobyjevi bratje in sestra obožujejo njegove plesne predstave.

Tiffany sanja o tem, da bi postala modna oblikovalka. Njena skicirka je polna osnutkov in dizajnov. Ker je sramežljiva, svoje beležke navadno ne kaže drugim, vendar upa, da bodo nekoč njene prijateljice nosile njene kreacije. 

Velikost dojenčki 3,5 - 5 cm, otroci cca. 8 cm, starši cca 10 cm.

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
  Slabo Dobro
  Captcha

  Iz našega bloga

  V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.