Kategorije
Sylvanian families - Leteča avantura 5255

Sylvanian families - Leteča avantura 5255

ProizvajalecSylvanian families
Šifra: BI-5255
Predviden dobavni rok: Prosimo preverite
  • 27,80 €

Žal izdelek trenutno ni dobavljiv. Za več informacij nas kontaktirajte.


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: Sylvanian families, igrače

Opozorilo pri uporabi igrač

Sylvanian families - Leteča avantura 5255

Poletite med oblake s prvo letečo napravo v Silvaniji, ki jo je izumil, nihče drug kot Cedric Walnut. V predelu za prtljago boste našli prostor za piknik pripomočke, hrano in osebne stvari. Vse, kar potrebujete za odličen piknik.  (Opomba: igrača ne leti)

 Set vsebuje: zračni balon, modro ptico, zaboj, piknik odejo, krožnik, banane, kruh, jabolko (skupaj 8 delov). 

 .

.

 

 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha