Kategorije
Sylvanian families - Moder družinski avto 4699

Sylvanian families - Moder družinski avto 4699

ProizvajalecSylvanian families
Šifra: BI-4699
Predviden dobavni rok: Prosimo preverite
  • 35,90 €

Žal izdelek trenutno ni dobavljiv. Za več informacij nas kontaktirajte.


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: Sylvanian families, igrače

Opozorilo pri uporabi igrač

Sylvanian families - Moder družinski avto 4699

Velike družine potrebujejo velik avto. In ravno tak je tale čudovit, moder klasik. Ima dve odstranljivi klopi in tri otroške stolčke. V kompletu je priložena tudi knjiga, da imajo otroci med dolgo vožnjo kaj početi. Da se pri iskanju dogodivščin družinice ne izgubijo, pa poskrbi zemljevid. Če želimo avtomobil spremeniti v avtodom, lahko vanj postavimo mini kuhinjo iz kompleta "Udobna koča". 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha