Target GT ERGO SUMMER LOVE 17901 - anatomski šolski nahrbtnik, šolska torba

Blagovna znamka: Target Target
Koda: 3838622179012
Dobava:
Na zalogi
tip
Artikel je na zalogi pri nas ali dobavitelju in lahko pričakujete, da bo odposlan k vam v 1-3 delovnih dneh. Če se vam zelo mudi nas na to opozorite pri oddaji naročila.
Priporočena prodajna cena: 49,98 € Vaša cena:  42,70 € brez DDV: 35,00 €
Opis

Šolska torba Target GT ERGO SUMMER LOVE 17901

Target GT

2 leti garancije!

Šolska torba je posebej zasnovana za otroke, ki obiskujejo prvo triado. Je zelo lahka in trpežna. Odlikuje pa se tudi z kvalitetno izdelavo in materiali. Poliester 600D zagotavlja, da bo vsebina ostala na varnem ne glede na zunanje vreme.

Ergonomski sistem

Šolski nahrbtnik Target GT raste z otrokom. Vgrajen sistem omogoča pravilno namestitev torbe glede na otroka. Naramnice je možno še dodatno prilagajati na več položajev glede na velikost otroka. Oznaka S je namenjena otrokom manjšim od 110 cm, oznaka M je namenjena otrokom velikosti med 110 in 125 cm, L je za višine od 125 do 140 cm, XL pa za otroke višje od 140 cm. Šolska torba bo tako vedno na pravi višini glede na velikost vašega otroka.

Udobje in varnost

Anatomsko hrbtišče skupaj z naramnicami je zasnovano tako, da je zračenje učinkovito in se hrbet ne poti. Naramnice so večkratno in preprosto nastavljive in zato si otrok brez težav sam prilagodi torbo na najboljši položaj. Za varnost poskrbijo vgrajeni odsevniki, zaradi katerih je otrok ponoči viden z katerekoli strani. Dno šolske torbe je iz visokokvalitetnega EVA materiala, ki je še dodatno dvignjeno, da ne pride v stik z umazanijo in vodo po tleh.

Lastnosti
Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Deklici
Primerna za I. triado
Okvirna starost 5-8 let
Motiv Ostalo
Anatomsko hrbtišče Da
Vodoodporni materiali Da
Material 600D POLYESTER
Kolekcija 2018
Splošni podatki
Teža 1,2 kg
Dimenzije 39 x 30 x 21 cm
Barva Roza
Ključne besede:
Priporočamo še ogled