Kategorije
Target T-KINDER SkyDiver 21891 - nahrbtnik za vrtec

Target T-KINDER SkyDiver 21891 - nahrbtnik za vrtec

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622218919
Na zalogi (kos) : 303
  • 22,08 €

    25,99 €   (- 15%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: nahrbtnik za vrtec, t-kinder

Target T-KINDER SkyDiver 21891 

Nahrbtnik za vrtec ali šolo Target se lahko pohvali, da vanj brez težav pospravite mapo formata A4. Ker ima anatomsko in zračno hrbtišče ter široke nastavljive anatomske naramnice bo nošenje udobno in varno za otroka. 

Vsebina nahrbtnika se zaščiti s pokrovom, ki vsebino odlično varuje pred zunanjimi vplivi. Nahrbtnik ima še ročaj za lažje prenašanje in ob strani žepka za pijačo in drobnarije, kot so robčki ali podobno.

Nahrbtnik za vrtec je izdelan iz vodoodpojnih materialov s kodo 600D.

Dimenzije 35 x 24 x 12 cm
Volumen 12l

2 leti garancije

Nahrbtnik za vrtec
Namenjen Dečku
Motiv Nevtralni
Kolekcija 2018

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen