Kategorije
Nahrbtnik Target VIPER LIGHT 16230

Nahrbtnik Target VIPER LIGHT 16230

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622162304
Na zalogi (kos) : 9
  • 19,98 €

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Target Viper Light

Nahrbtnik Target Viper Light je zasnovan za živahna urbana področja. Lahek in minimalističen. Idealen je za izlete in potovanja. Viper Light izhaja iz nagrajenega modela Viper XT-01.2 in si je pri starejšemu bratcu izposodil uporabnost, kvaliteto in atraktiven izgled.

Nahrbtnik Viper Light je prijazen do uporabnika, ima velik predelek za osnovne potrebščine, dva stranska žepa za osnovne hitro dostopne stvari, kot so plastenka vode. Viper Light je tudi ergonomsko oblikovan in ga je udobno nositi. Ima tudi široki in zelo podloženi naramnici. Lahko pa ga prenašate z eno roko, saj ima veliko in močno ročko za prenašanje.

Target je svetovno priznana blagovna znamka, ki je znana po izredno kvalitetnih izdelkih in tudi nahrbtnik Viper Light ni prav nič drugačen.

Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Dečku
Primerna za Višje razrede
Motiv Nevtralno
Anatomsko hrbtišče Da
Verikalni stabilizator Ne
Žep za plastenko vode Da
Vodoodporni materiali Da
Prevleka za dež Ne
Pasovi za namestitev Board
Kolekcija 2015

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen