Kategorije
Nahrbtnik Target VIPER LIGHT 16230

Nahrbtnik Target VIPER LIGHT 16230

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622162304
Na zalogi (kos) : 99
  • 34,90 €

    39,98 €   (- 13%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Target Viper Light

Nahrbtnik Target Viper Light je zasnovan za živahna urbana področja. Lahek in minimalističen. Idealen je za izlete in potovanja. Viper Light izhaja iz nagrajenega modela Viper XT-01.2 in si je pri starejšemu bratcu izposodil uporabnost, kvaliteto in atraktiven izgled.

Nahrbtnik Viper Light je prijazen do uporabnika, ima velik predelek za osnovne potrebščine, dva stranska žepa za osnovne hitro dostopne stvari, kot so plastenka vode. Viper Light je tudi ergonomsko oblikovan in ga je udobno nositi. Ima tudi široki in zelo podloženi naramnici. Lahko pa ga prenašate z eno roko, saj ima veliko in močno ročko za prenašanje.

Target je svetovno priznana blagovna znamka, ki je znana po izredno kvalitetnih izdelkih in tudi nahrbtnik Viper Light ni prav nič drugačen.

Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Dečku
Primerna za Višje razrede
Motiv Nevtralno
Anatomsko hrbtišče Da
Verikalni stabilizator Ne
Žep za plastenko vode Da
Vodoodporni materiali Da
Prevleka za dež Ne
Pasovi za namestitev Board
Kolekcija 2015

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen