Kategorije
Tiny Love Tresoči Lisjak - Krištof

Tiny Love Tresoči Lisjak - Krištof

ProizvajalecTiny Love
Šifra: 7290108861105
Na zalogi (kos) : 40
 • 12,08 €

  12,99 €   (- 7%)
ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 24 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

 1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

 2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

 1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

 2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Tiny Love Tresoči Lisjak - Krištof

Igračo lahko obesite na otroški avtosedež, voziček ali posteljico. Otroku tako nudi zabavo na poti in ko je doma.

 • 0-2 mesecev
  • Držite igračo približno 10 centimetrov stran od obraza vašega dojenčka in po tem, ko se otroški pogled osredotoči na igračo, počasi premaknite iz ene strani na drugo.
 • 2-4 mesece
  • Poskrbite, da boste ob dojenčku obesili igračo - otroci bodo raztegnili roko, da se dotaknejo igrače, zaradi česar se premakne in zazveni.
 • 4-6 mesecev
  • Otrok izboljša kontrolo ročic, kar mu omogoča, da sam premakne igračo ter ustvari glasbene povratne informacije.
Igrača spodbuja razvoj sledečih čutil:
 • Občutki.
 • Nežna zvočna povratna informacija, jasno definiran obraz in svetle barve spodbujajo otroška čutila in podpirajo razvoj.
 • Fine motorične spretnosti.
 • Dovolj majhna, da lahko kjerkoli, ta kompaktna igrača spodbuja vašega otroka, da prste in roke uporablja na različne načine, s čimer vašemu malčku pomaga razviti fino motorične sposobnosti.
 • Sluh.
 • Vsak premik na poti ali z dotikom proizvaja zvok in spodbuja čute.
 • Vključevanje osnovnih barv z visokim kontrastom, primernih zlasti za mlade otroke.

Igrača
Igrača namenjena Najmlajšim
Zvrst igrače Didaktična igrača
Dodaten izbor Ropotuljice
Starost 0,3+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen