Kategorije
TOMMEE TIPPEE Otroška ščipalka za nohte

TOMMEE TIPPEE Otroška ščipalka za nohte

ProizvajalecTommee Tippee
Šifra: 5010415331281
Na zalogi (kos) : 1668
  • 3,25 €

    3,49 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

TOMMEE TIPPEE Otroška ščipalka za nohte

Otroški nohtki hitro rastejo in ih je potrebno nenehno krajšati, da preprečujemo možnost, da se otrok z njimi opraska. Oblikujte vsak noht tako, da sledite obliki nohta. Ščipalka je posebno oblikovana za majhne otroške nohtke. Ima tudi dražlo za prst, ki omogoča lažje striženje otroških nohtkov.

Zdravje in nega
Zvrst pripomočka Urejanje nohtov

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen