Kategorije
TOMMEE TIPPEE Ročna prsna črpalka

TOMMEE TIPPEE Ročna prsna črpalka

ProizvajalecTommee Tippee
Šifra: 5010415235565
Na zalogi (kos) : 22
  • 52,92 €

    56,90 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Ročna prsna črpalka TOMMEE TIPPEE 

Tomme Tippee set za dojenje sestavljajo 1x ročna prsna črpalka Tommee Tippee, 1x sterilizacijsko posodo, 3x stekleničko Closer to nature 150 ml z cucljem počasnega pretoka, 5x pokrovčke za stekleničke, 5x posodice za shranjevanje mleka, 2x tolažilno dudo, prsne blazinice- 56 kosov.  Ročna prsna črpalka Tommee Tippee se izredno enostavno upravlja, je tiha, diskretna in omogoča uporabnici, da doseže ravno pravo stopnjo črpanja. Udobna ročka za črpanje zmanjšuje utrujenost rok ob črpanju. Nastavek za prsi (silikonska blazinica) je ergonomično oblikovan in prilagojen obliki prsi ter se ji zato maksimalno prilega, obenem pa ima na sredini mehkejši del, ki masira in s tem stimulira pretok mleka. Črpalka je kompatibilna z Closer to nature stekleničkami in posodicami za shranjevanje in tako omogoča direktno hranjenje ali pa shranjevanje mleka za kasnejše hranjenje otroka. Črpalka je enostavna za uporabo, učinkovita in udobna. Zaradi samo treh sestavnih delov jo preprosto sestavljamo in čistimo. Brez BPA.

 

  • Silikonska blazinica posnema dojenčkovo sesanje za še naravnejši občutek.
  • Ergonomična silikonska blazinica ponuja izredno udobje, prilega se vsem oblikam in velikostim prsi
  • Kompaktna in izredno lahka (idealna za potovanja in občasna črpanja)
  • Samo 3 deli omogočajo enostavno čiščenje in sestavljanje
  • Sestavljajo jo: 1x ročna prsna črpalka Tommee Tippee, 1x sterilizacijsko posodo, 3x stekleničko Closer to nature 150 ml z cucljem počasnega pretoka, 5x pokrovčke za stekleničke, 5x posodice za shranjevanje mleka, 2x tolažilno dudo, prsne blazinice- 56 kosov.

Pripomoček za dojenje
Tip Prsna črpalka

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen