Kategorije
Tommee Tippee Steklenička Anti-colic - 2 x 260 ml

Tommee Tippee Steklenička Anti-colic - 2 x 260 ml

ProizvajalecTommee Tippee
Šifra: 5010415225252
Na zalogi (kos) : 54
  • 14,87 €

    15,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Tommee Tippee Steklenička Anti-colic

Tommee Tippee anticolic steklenička, 2x260ml. Tommee Tippee steklenička se ponaša s culjem, ki je oblikovan tako, da omogoča pretok zraka, kar pomaga preprečevati nastajanje trebušnih krčev. Dodatna prednost je ventil, ki omogoča pretok zraka, s čimer pomaga preprečevati nastajanje trebušnih krčev pri dojenčkih do kar 80%. Poleg tega pa zagotavlja zaradi tega dojenčku, da manj poliva in ima manj nelagodja in vetrov. Ponaša se tudi z indikatorjem previsoke temperature tekočine. Material stekleničke ne vsebuje BPA. Prostornina 260 ml. Steklenička ima cucelj za počasni pretok.

Pripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Stekleničke
Volumen 260 ml
Splošni podatki
Barva Modra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen