Kategorije
TOMMEE TIPPEE Tolažilna duda Night time - dvojna, 6 - 18 m

Tolažilna duda TOMMEE TIPPEE Night time - dvojna, 6 - 18 m

ProizvajalecTommee Tippee
Šifra: 2003132749005
Na zalogi (kos) : 282
  • 5,57 €

    5,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Tolažilna duda TOMMEE TIPPEE Night time

Mame vedo, da ni lepšega kot miren in zadovoljen dojenček. Ta duda je posebej zasnovana, da jo dojenčki lažje sprejmejo. Simetrični silikonski ortodontski cucelj namreč spominja na materino dojko in na tak način pomiri malčka. Primerno za malčke od 6 do 18 mesecev. Brez BPA snovi.

Pripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Dude

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen