Kategorije
TOMMEE TIPPEE Zložljiv slinček

TOMMEE TIPPEE Zložljiv slinček

ProizvajalecTommee Tippee
Šifra: 5010415635143
Na zalogi (kos) : 2841
  • 4,64 €

    4,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

TOMMEE TIPPEE Zložljiv slinček

Slinčki so že dolgo na tržišču, a danes jih je na voljo mnogo različnih vrst in izvirnih oblik, izdelanih iz različnih materialov, kar prinaša še dodatne prednosti. Tommee Tippee je bilo eno prvih podjetij, kjer so razvili udobne slinčke za okrog vratu, za prestrezanje vsega, kar pade otroku iz ust. Prava novost in izboljšava pa so slinčki Roll'n'Go (zvij in skrij). Zložljivi slinček lahko zvijete in spravite. Jamičasta spodnja površina slinčka omogoča, da se ob vročih dneh otroku ne lepi na kožo. Izbirate lahko med tremi barvami: - zeleno, -roza in- rumeno.

Pripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Slinčki

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen