Kategorije
Torba Brevi GUSCIO Mint Green

Torba Brevi GUSCIO Mint Green

ProizvajalecBrevi
Šifra: 024-654
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 69,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: mamas & papas, torba za previjanje, torba, dodatki k vozičku

Torba Brevi GUSCIO Mint Green

Elegantna in praktična torba  Brevi Guscio ponuja prostorno notranjost za shranjevanje vseh potrebščin za sprehode z otrokom.Narejena iz certificiranega materiala Oeko-Tex

Torba vključuje 2 zunanja in notranje žepe. V notranjosti je tudi toplotno izoliran prostor za shranjevanje tople stekleničke ali hrane za otroke do 3 ur.

Primerna tudi za shranjevanje 15'' prenosnika.Dodatek k vozičku
Vrsta dodatka Previjalna torba
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Barva Zelena

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen