Menu
Košarica

Enoramna torba LINES Target 17304

Enoramna torba LINES Target 17304
-15 %
Enoramna torba LINES Target 17304
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • Šifra: 3838622173041
Prodanih: 0
Ogledov: 971
17,08 €
19,98 €
Brez DDV: 14,00 €
Cena v nagradnih točkah: 409

Enoramna torba LINES Target 17304 je idelna rešitev za tiste, ki želijo drugačno šolsko torbo, ki izstopa iz vsakdana. Torbo odlikuje kvaliteta Target ter možnost urejenosti vsebine.

Šolska torba
Vrsta Enoramna torba
Namenjena Deklici
Primerna za višje razrede
Motiv Nevtralno
Splošni podatki
Teža v kg 760 g
Dimenzije v cm (š*d*v) 30 x 36 x 10 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.