Menu
Košarica

Torba Mima ZIGI Champagne

Torba Mima ZIGI Champagne
Torba Mima ZIGI Champagne
Torba Mima ZIGI Champagne
Torba Mima ZIGI Champagne
Torba Mima ZIGI Champagne
  • Dobavljivost: Prosimo preverite
  • Šifra: S3999-10
Prodanih: 0
Ogledov: 25
130,00 €
Brez DDV: 106,56 €
Cena v nagradnih točkah: 2457

Torba Mima ZIGI Champagne

Torba Mima Zigi ima sodoben in funkcionalen videz, ki se lahko uporablja kot torba ali kot nahrbtnik, odvisno od potrebe.

V notranjosti torbe je veliko odlagalnih žepov, tako da lahko brezskrbno preživite dan z otrokom izven doma.

V torbi je posebej izoliran nosilec steklenice, odlagalno mesto za 15'' prenosnik, previjalna podloga in tudi prostor za umazano perilo.

Zapiranje na zadrgo. Dodatna stranska zadrga ki omogoča dodatno razširitev torbe.

Dodatek k vozičku
Tip Previjalna torba
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.