Menu
Košarica

DREAMY PLUS 2 Only Wood

Treppy DREAMY PLUS 2 Only Wood
DREAMY PLUS 2 Only Wood
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • Šifra: 3831086011232
Prodanih: 0
Ogledov: 815
359,00 €
Brez DDV: 294,26 €

Treppy DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljica

Kvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spusti ampak jo lahko enostavno skrijete pod posteljno dno in imate tako prost dostop do otroka neposredno iz vaše postelje.  Med petimi možnimi višinami dna boste tudi enostavno našli pravi nivo za vašo posteljo. Ves potreben material za montažo in zaščito ob namestitvi ob posteljo je priložen.

Posteljica je za lažje premikanje na štirih 50 mm kolesih z zavoro.

Izdelano v Sloveniji! 


Postelje, ležišča in dodatki
Tip Lesena posteljica
Starost 0+ mesecev
Okvirne dim. ležišča 60 x 120 cm
Priložena vzmetnica Ne
Ogrodje Les
Vrsta lesa Masiven bukov les
Zaščita lesa Visoko kvalitetne nestrupene barve
Prostor za shranjevanje Ne
Na kolesih Da, 4x
Po višini nastavljive stranice Da
Po višini nastavljivo dno Da, 5 višin
Skladna z EN 71-3
Dimenzije v cm (š*d*v) 126,5 x 68 x 95 cm
Teža v kg 35 kg
Kolekcija 2019
Splošni podatki
Barva Rjava

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.