Menu
Košarica

Treppy Grey – lesen stolček za hranjenje iz masivnega lesa

Treppy Grey – lesen stolček za hranjenje
Treppy Grey – lesen stolček za hranjenje iz masivnega lesa
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • Šifra: 3831086010020
Prodanih: 0
Ogledov: 301
139,00 €
Brez DDV: 113,93 €

Treppy Grey – stolček za hranjenje iz masivnega lesa

Stolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nastavlja opora za noge. Stolček je namenjen otrokom od 6 mesecev dalje, uporaben pa vse tja do 100 kg.

Z uporabo adapterjev (opcijsko) pa je na stolček možno namestiti avtosedež in ga tako lahko uporabljate od rojstva. Široka ponudba dodatko pa mu uporabnost še dvigne.

Stolček za hranjenje Treppy je 100% varen in je testiran s strani TÜV certifikacijskega organa. Barvanje se izvaja izključno z vodnimi barvami.

Izdelano v Sloveniji! Proizvajalec zagotavlja kar 10 letno garancijo na svoj izdelek.

Stolček za hranjenje
Tip Prostostoječ
Uporaben od 6+ mesecev
Funkcija ležalnika Opcijsko
Funkcija posteljice Ne
Nastavljiva višina Da
Nastavljiv naklon Ne
Naslon za noge Nastavljiv
Snemljiv pladenj Opcijsko
Pralen pladenj Da, v pomivalnem stroju
Ogrodje Leseno
Največja obremenitev 100 kg
Opremljen s kolesi Ne
Splošni podatki
Teža v kg 8 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 46,5 x 51 x 80 cm
Barva Siva

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.