Kategorije
Tricikel Tris Rose 2 v 1

Tricikel Tris Rose 2 v 1

ProizvajalecLionelo
Šifra: 5902581656902
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 129,00 €

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Tricikel Tris Rose 2 v 1

Tricikel 2 v 1 Tris je tricikel, zasnovan za dolgoletno osrečevanje otrok.

Zahvaljujoč univerzalni konstrukciji in udobnemu ročaju za starše je Tris popolnoma večnamenski izdelek. Sprva služi kot voziček s prostim kolesom. Ko se otrok počuti pripravljenega na prve izlete kot kolesar, se Tris takoj spremeni v klasičen tricikel.

Nekateri otroci si želijo ves čas videti starše. Zato ima Tris kot voziček obrnljiv sedež, ki otroku omogoča, da sedi obrnjen nazaj. Toda tudi v položaju, obrnjenega naprej lahko vidite malega popotnika: nastavljiv naslon ima prozorno mrežo, zložljivo nadstrešnico pa okno.

Gumijasta kolesa, ki zaradi pomanjkanja zračnic ni mogoče predreti, vsebujejo posebno tekalno plastjo, zato bodo vožnje udobne in pod popolnim nadzorom.

Varnost

Opis lastnostiSnemljiva in zložljiva nadstrešnica ščiti otroka pred sončnimi žarki. Tritočkovni varnostni pasovi z mehkimi pokrovi in ​​sprednjo pregrado, prekrita z visoko kakovostno mehko peno, poskrbijo za varnost otroka.

 

Poleg tega tricikel omogoča prenašanje vseh igrač ali dodatkov zahvaljujoč veliki torbi. Okvir Tris je enostavno zložljiv v kompaktno velikost. Po zlaganju tricikel ne zavzame veliko prostora, zato je odličen izdelek za potovanja. Tris je pripravljen za uporabo v nekaj sekundah, vse brez dodatnih orodij.

 

  • Idealno od 6 mesecev do 5 let
  • Dimenzije: 110 x 108 x 50 cm
  • Zaprto: 70 x 50 x 47 cm
  • Podprta teža: več kot 25 kg
Tricikel
Namenjen Deklici
Primeren za starost od 6 mesecev
Primeren do teže 30 kg
Vodenje s palico Da
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 110 x 108 x 50 cm
Barva Roza

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen