Kategorije
Ustvarjalne kocke - 10692

Lego Ustvarjalne kocke - 10692

ProizvajalecLego
Šifra: 5702015355704
Na zalogi (kos) : 44
  • 15,19 €

    15,99 €   (- 5%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Ustvarjalne kocke - 10692

Zakopljite se v izbor LEGO® kock in sprostite domišljijo z vajeti! Možnosti za sestavljanje je neskončno, saj so tu klasične kocke v 29 različnih barvah in posebni koščki, vključno z vrati, okni, kolesi, očmi in propelerji. Če ne veš, kje začeti, so v knjižici z navodili ideje za začetek sestavljanja. To je idealen komplet, ki bo sestavljalcem vseh starosti pomagal pri ustvarjanju in je idealen dodatek kateri koli zbirki LEGO.


NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Zvrst Domišljijski svet
Lego serija Classic
Starost 3+ let
Število kosov 221
Splošni podatki
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha