Dodatki

Ko ste na daljši poti je super, če ste opremljeni z drobnarijami ki poenostavijo vsako pot. Poleti otroku olajšajte pot s poletno prevleko za avtosedež, ki preprečuje potenje. Da bo pot mirnejša poskrbi IsoFix podstavek, za ustrezno temperaturo mleka ali hrane pa skrbi grelnik stekleničk, ki ohranja ravno pravšnjo temperaturo. Ko pa otrok zaspi mu nadenite oporo za vrat in spal bo lepše in dlje.

Za iskanje ostalih dodatkov pa uporabite filtre na levi strani. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Jane organizator za avtomobil
  Jane organizator za avtomobil Jane organizator za avtomobil primeren za shrambo vseh malenkosti ki jih otrok potrebuje med vožnjo. Ima dvojno zadrgo s katero ga lahko prepognite in zaprete in organizatore odnesete kot vrečko s seboj. V organizatorju so različni žepi in predali za shranjevanje ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • ​​Varnostno ogledalo avtomobila Jane Varnostno ogledalo avtomobila ki se prilagaja večini avtomobilov. Uporabljate ga lahko tudi kot ovitek-držačo za tablične računalnike Dimenzije 27 x 20 cm       ..
  Brez DDV: 22,54 € 27,50 € 31,00 €
 • Podstavek za avtosedež Inglesina DARWIN Isofix I-Size Podstavek s katerim avtosedež Darwin enostavno namestite in odstranite iz avtomobila. Primeren samo  za uporabo avtosedeža Darwin.Podstavek se v avtomobil namesti z uporabo ISOFIX sistema v vašem avtobobilu in s pomočjo oporne n..
  Brez DDV: 145,82 € 177,90 € 199,90 €
 • Podstavek za avtosedež Inglesina CAB Podstavek s katerim avtosedež Cab enostavno namestite in odstranite iz avtomobila. Podstavek se v avtomobil namesti z uporabo vgrajenih avtomobilskih pasov. Dimenzije 42 x 55,5 x 11h cm       ..
  Brez DDV: 36,39 € 44,40 € 49,90 €
 • Podstavek isofix Baby Jogger za avtosedež City GO I-Size
  Podstavek isofix Baby Jogger za avtosedež City GO I-Size   ..
  Brez DDV: 172,05 € 209,90 €
 • Podstavek i-Size BASE za avtosedeže Peg Perego  Podstavek i-Size je primeren za avtosedeže:  – Primo Viaggio i-size  – ​Viaggio FF 105 Indikatorji za pravilno pritrditev. Podporna noga je nastavljiva po višini. Priključki so raztegljivi. Homologiran skladno z EU stand..
  Brez DDV: 85,04 € 103,75 € 125,00 €
 • Opora za vrat Trunki YONDI Grey Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za odeji..
  Brez DDV: 17,38 € 21,20 € 22,90 €
 • Opora za vrat Trunki YONDI Black Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za odej..
  Brez DDV: 17,38 € 21,20 € 22,90 €
 • Opora za vrat Trunki YONDI Violet Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za ode..
  Brez DDV: 13,85 € 16,90 € 17,90 €
 • Opora za vrat Trunki YONDI Pink Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za odeji..
  Brez DDV: 13,85 € 16,90 € 17,90 €
 • Opora za vrat Trunki YONDI Orange Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za ode..
  Brez DDV: 13,85 € 16,90 € 17,90 €
 • Opora za vrat Trunki YONDI Blue Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za odeji..
  Brez DDV: 13,85 € 16,90 € 17,90 €
 • Opora za vrat Trunki YONDI Red Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za odejic..
  Brez DDV: 13,85 € 16,90 € 17,90 €
 • Opora za vrat Trunki YONDI Yellow Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za ode..
  Brez DDV: 13,85 € 16,90 € 17,90 €
 • Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad Green Trunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi. Vsebuje manjši žepek in držalo za očala. N..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €
 • Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad Violet Trunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi. Vsebuje manjši žepek in držalo za očala. ..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €
 • Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad Yellow Trunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi. Vsebuje manjši žepek in držalo za očala. ..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €
 • Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad Pink Trunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi. Vsebuje manjši žepek in držalo za očala. Na..
  Brez DDV: 7,54 € 9,20 € 9,90 €