Menu
Košarica

Varovalna ograja Brevi SECURELLA 90-94 cm

Varovalna ograja Brevi SECURELLA 90-94 cm
Varovalna ograja Brevi SECURELLA 90-94 cm
Varovalna ograja Brevi SECURELLA 90-94 cm
Varovalna ograja Brevi SECURELLA 90-94 cm
Varovalna ograja Brevi SECURELLA 90-94 cm
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: BI307
Prodanih: 5
Ogledov: 1376
79,90 €
Brez DDV: 65,49 €
Cena v nagradnih točkah: 99999

Varovalna ograja Brevi SECURELLA 90-94 cm

Jeklena varovalna ograja je praktična rešitev, ki otroku ne preprečuje dostop samo do stopnic temveč lahko tudi do drugih nevarnih območij, kot so kuhinja, kopalnica ipd. Ograja je primerna za uporabo od takrat ko se otrok prične plaziti (cca 6 mesecev) do takrat, ko začne plezati (okoli 30 meseca). Otrok do starosti 2 let skoraj ne more odpreti vrat. 

Osnovni model ograje ima dimenzijo od 90-94 cm, možna pa je razširitev z dodatki širine 7,5 cm , 15 cm in 30 cm, kar pomeni razširitev vse do 124 cm.  Višina ograje 77cm.
Montažo je mogoče izvesti tudi, če stranici nista popolnoma ravni in simetrični.

Vrata se odpirajo samo z eno roko v obe smeri in so opremljena z varnostnim mehanizmom. Konstrukcija je jeklena, obarvana z nestrupenimi barvami
Homologirana skladno z EU standardi EN1930

Ograje in varovala
Namen Ograja za vrata
Tip Kovinska
Namestitev Brez vrtanja
Za odprtine širine 90-94 cm
Odpiranje Obojestransko enoročno
Samodejno zapiranje Nimamo podatka
Enoročno odpiranje Da
Višina 77 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.