Otroški vozički

Imate dilemo - Kako izbrati voziček?

Prihaja otrok in potrebujete komplet? Že imate potovalni komplet in iščete kaj manjšega? Dilema je vedno enaka. Kateri voziček izbrati. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in skrbno izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Za lažjo iskanje med vozički vam priporočamo uporabo naših filtrov s katerimi boste samo z nekaj kliki našli vaš sanjski voziček. Preskusite jih!

Za lažjo izbiro pa preberite naš članek "Kako izbrati voziček"

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Športni voziček Hauck Shopper NEO II Caviar Tango
  Športni voziček Hauck Shopper NEO II Caviar Tango Priročen in udoben voziček primeren za mestna potepanja. Jekleno ogrodje Dvojna vrtljiva sprednja kolesa z možnostjo blokade koles za neravne površine Obojestranska zavora na zadnjih kolesih Vzmetenje na vseh kolesih premera 17,5 cm 5 točko..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Športni voziček Hauck Shopper NEO II Caviar Stone
  Športni voziček Hauck Shopper NEO II Caviar Stone Priročen in udoben voziček primeren za mestna potepanja. Jekleno ogrodje Dvojna vrtljiva sprednja kolesa z možnostjo blokade koles za neravne površine Obojestranska zavora na zadnjih kolesih Vzmetenje na vseh kolesih premera 17,5 cm 5 točko..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Športni voziček Hauck Shopper NEO II Caviar Aqua
  Športni voziček Hauck Shopper NEO II Caviar Aqua Priročen in udoben voziček primeren za mestna potepanja. Jekleno ogrodje Dvojna vrtljiva sprednja kolesa z možnostjo blokade koles za neravne površine Obojestranska zavora na zadnjih kolesih Vzmetenje na vseh kolesih premera 17,5 cm 5 točkov..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Športni voziček Hauck RAPID 3 Caviar Turquoise
  Športni voziček Hauck RAPID 3 Caviar Turquoise   Športni voziček Hauck Rapid 3 je sodoben in moderen trikolesnik, idealen za dinamične starše in primeren za vse vrste terena. Odlikuje ga po višini nastavljiva ročka za potisk vozička, inovativen mehanizem zapiranja z eno roko. Otroku ..
  Brez DDV: 155,66 € 189,90 €
 • Športni voziček Hauck RAPID 3 Caviar Black
  Športni voziček Hauck RAPID 3 Caviar Black   Športni voziček Hauck Rapid 3 je sodoben in moderen trikolesnik, idealen za dinamične starše in primeren za vse vrste terena. Odlikuje ga po višini nastavljiva ročka za potisk vozička, inovativen mehanizem zapiranja z eno roko. Otroku nudi..
  Brez DDV: 155,66 € 189,90 €
 • Športni voziček Hauck CITI NEO II Caviar Aqua
  Športni voziček Hauck CITI NEO II Caviar Aqua   Hiter in okreten voziček z inovativnim zapiralnim mehanizmom z eno roko.  Tehnične karateristike: Primeren od rojstva dalje do cca 15 kg otrokove teže Ogrodje iz alumunija Višina ročke za potisk 102 cm Širina sedeža 33 cm Ležaln..
  Brez DDV: 98,28 € 119,90 €
 • Športni voziček Hauck CITI NEO II Caviar Stone
  Športni voziček Hauck CITI NEO II Caviar Stone   Hiter in okreten voziček z inovativnim zapiralnim mehanizmom z eno roko.  Tehnične karateristike: Primeren od rojstva dalje do cca 15 kg otrokove teže Ogrodje iz alumunija Višina ročke za potisk 102 cm Širina sedeža 33 cm Ležal..
  Brez DDV: 98,28 € 119,90 €
 • Športni voziček Hauck SPORT Moonlight Capri
  Športni voziček Hauck SPORT Moonlight Capri Izredno lahek voziček, vrtljiva prednja kolesa z možnostjo blokade vrtenja, premer plastičnih koles 14,5 cm, odstranljiva kolesa naslon za hrbet nastavljiv v 5 različnih položajev od 108 do 156 stopinj, ..
  Brez DDV: 73,69 € 89,90 €
 • Športni voziček Hauck SPORT Tango Caviar
  Športni voziček Hauck SPORT Tango Caviar Izredno lahek voziček, vrtljiva prednja kolesa z možnostjo blokade vrtenja, premer plastičnih koles 14,5 cm, odstranljiva kolesa naslon za hrbet nastavljiv v 5 različnih položajev od 108 do 156 stopinj, ..
  Brez DDV: 73,69 € 89,90 €
 • Voziček za dvojčke Hauck ROADSTER DUO SLX Caviar Almond
  Voziček za dvojčke Hauck ROADSTER DUO SLX Caviar Almond Voziček je primeren za dvojčke ali otroke z majhno starostno razliko. Voziček primeren od rojstva dalje Ogrodje iz jekla in z ločenimi nakupovalnimi košarami Vrtljiva ali blokirana sprednja kolesa premera 24 cm Premer zadnjih koles 29 ..
  Brez DDV: 233,52 € 284,90 €
 • Športni voziček Hauck VIPER SLX Smoke Grey
  Športni voziček Hauck VIPER SLX Smoke Grey   Športni voziček Hauck Viper SLX je sodoben in moderen trikolesnik, idealen za dinamične starše in primeren za vse vrste terena. Tehnične karateristike: Primeren za vse vrste terena  Širina sedišča 33 cm Dolžina sedišča 20 cm ..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Hauck SPEED PLUS S
  Hauck SPEED PLUS S Športni voziček Hauck je idealen za mestno vožnjo Primeren za otroke ki že samostojno sedijo Izredno kompakten  z ogordjem iz jekla Vrtljiva dvojna sprednja kolesa z možnostjo blokade za neravne površine Vzmetenje na dvojnih zadnjih kolesih Centralna zavora na zadnjih..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Športni voziček Hauck SPRINT
  Hauck SPRINT Idealen spremljevalec za vsakdanje potepe po mestu Primeren za uporabo ko otrok že samostojno sedi Vrtljiva sprednja kolesa Vzmetena zadnja kolesa s centralno parkirano zavoro Premer koles 14,5 cm Ročka za potisk vozička je obložena in prijetna na dotik v višini 102 cm 5 točk..
  Brez DDV: 87,62 € 106,90 €
 • Voziček za dvojčke Hauck TURBO DUO Caviar Tango
  Voziček za dvojčke Hauck TURBO DUO Caviar Tango Športni voziček za dvojčke Pralen material 5 točkovni oblazinjeni varnostni pas Naslon za hrbet nastavljiv ločeno za vsak del vozička od 92 do 142,5 stopinj Nastavljiv naslon za noge na 2 položaje Vrtljiva ali blokirana sprednja kolesa ..
  Brez DDV: 163,85 € 199,90 €