Otroški vozički

Imate dilemo - Kako izbrati voziček?

Prihaja otrok in potrebujete komplet? Že imate potovalni komplet in iščete kaj manjšega? Dilema je vedno enaka. Kateri voziček izbrati. Najbolje je, če veste kakšne so vaše zahteve in potem poiščete voziček, ki tem zahtevam najbolje ustreza. Sliši se preprosto. Pa je res? Otroški vozički so nepogrešljiv sestavni del opreme po rojstvu otroka in skrbno izberite takega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Za lažjo iskanje med vozički vam priporočamo uporabo naših filtrov s katerimi boste samo z nekaj kliki našli vaš sanjski voziček. Preskusite jih!

Za lažjo izbiro pa preberite naš članek "Kako izbrati voziček"

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Black Red Dot
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Black Red Dot Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča o..
  Brez DDV: 504,02 € 614,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Multicolor
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Multicolor Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obra..
  Brez DDV: 504,02 € 614,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Grey Melange
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Grey Melange Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obrač..
  Brez DDV: 504,02 € 614,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Blu
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Blu Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obračanje..
  Brez DDV: 504,02 € 614,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Grey Melange
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Grey Melange Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obr..
  Brez DDV: 467,13 € 569,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Blu
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Blu Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obračanje se..
  Brez DDV: 467,13 € 569,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Multicolor
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Multicolor Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obrač..
  Brez DDV: 467,13 € 569,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Black Red Dot
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Black Red Dot Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obra..
  Brez DDV: 467,13 € 569,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Multicolor
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Multicolor Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje se..
  Brez DDV: 483,52 € 589,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Grey Melange
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Grey Melange Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje ..
  Brez DDV: 483,52 € 589,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Blu
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Blu Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sedišča v..
  Brez DDV: 483,52 € 589,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Sabbia
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Sabbia Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sedišč..
  Brez DDV: 483,52 € 589,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Black Red Dot
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Black Red Dot Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje..
  Brez DDV: 483,52 € 589,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Grey Melange
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Grey Melange Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sed..
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Sabbia
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Sabbia Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sedišča v..
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Blu
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Blu Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sedišča v ob..
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Multicolor
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Multicolor Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sediš..
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Black Red Dot
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Black Red Dot Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje se..
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 €