Trunki

Trunki, prtljaga po meri malih ljudi. Svetovno priznana blagovna znamka iz Velike Britanije je specializirana na področju rešitev za potovanja otrok. Najbolj poznan je otroški kovček, ki je zaradi koles mobilen kot poganjalec, a je dovolj prostoren za vsa oblačila otrok. Otroški kovček je izvrstno sprejet tudi s strani otrok. Imajo jih tudi po knjižnicah za igro.

Kot nadgradnja prvega izdelka – kovčka na kolesih – pa je Trunki zasnoval še vrsto drugih odličnih in inovativnih izdelkov, ki jih uporabljajo otroci na poti.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Trunki BOOSTAPAK Idealna rešitev 2 v 1 Prostoren nahrbtnik s certifikati kot ročna prtljaga Avtosedež skupine 2-3 Vodila za varnostne pasove Možna nastavitev varnostih pasov po višini Snemljiv material Naslon za hrbet ojačan in oblazinjen v funkciji nahrbtnika Robovi nahrbtnika z odsevnimi..
  Brez DDV: 49,76 € od 60,71 €
 • Kovček za igrače Trunki TOYBOX Kovček 4 v 1  Funkcije: gugalnik, voziček, kovček za shranjevanje in poganjalec Robusten in trpežen material   Dimenzija in teža dimenzija kovčka: 40 x 30 x 30cm teža kovčka 1kg prostornina 22 litrov ..
  Brez DDV: 20,89 € 25,49 € 26,90 €
 • Potovalni kovček Mia and Me
  Potovalni kovček Mia and Me Potovalni kovček z integriranimi kolesi priljubljene risanke Mia in Jaz Narejen iz trpežne plastike Premer koles je 8 cm Večnamenski pas omogoča otroku lažjo vleko Notranji žep z elastiko Zapiranje na zadrgo Nosilna ročka Dimenzije 46 x 30 x 21 cm ..
  Brez DDV: 56,48 € 68,90 €
 • Potovalni kovček na kolesih Maša in Medved
  Potovalni kovček na kolesih Maša in Medved Potovalni kovček z integriranimi kolesi priljubljene iz risanke Maše in Medveda. Narejen iz trpežne ABS plastike. Nosilna ročka. Večnamenski pas omogoča otroku lažjo vleko. Volumen 23 l Teža 2,3 kg Dimenzije 41 x 34 x 20 cm ..
  Brez DDV: 58,93 € 71,90 €
 • Potovalni kovček na kolesih Paw Patrol
  Potovalni kovček na kolesih Paw Patrol Potovalni kovček z integriranimi kolesi priljubljene iz risanke Paw patrol. Narejen iz trpežne ABS plastike. Nosilna ročka. Večnamenski pas omogoča otroku lažjo vleko. Volumen 23 l. Teža 2,3 kg. Dimenzije 41 x 34 x 20 cm. ..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Potovalni kovček Spiderman
  Potovalni kovček Spiderman Potovalni kovček z integriranimi kolesi priljubljene risanke Spiderman Narejen iz trpežne plastike Premer koles je 8 cm Večnamenski pas omogoča otroku lažjo vleko Notranji žep z elastiko Zapiranje na zadrgo Nosilna ročka Dimenzije 46 x 30 x 21 cm ..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Torbica - denarnica Trunki PaddlePak Clam Purse PaddlePak Clam Purse je idealna torbica za majhne dragocenosti vašega malčka, oz. priročna denarnica, ki jo otroci lahko pripnejo na nahrbtnik ali pa za pas. ..
  Brez DDV: 6,14 € 7,49 € 7,90 €
 • Potovalni kovček Trunki Fireman FRANK Trunki otroški potovalni kovček Frank izgleda popolnoma enako kot čisto ta pravi gasilski avto. V njem se nahajata čelada in gasilska sekira iz pene. Če vaš malček obožuje gasilce, bo Freddie zanj zagotovo najboljša izbira. Trunki je sicer prvi kovček..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki BENNY Trunki otroški potovalni kovček mucek Benny je simpatičen, nežen in prijazen Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-ročna prtljaga. Večnamenski pas omogoča otroku lažjo v..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki BERNARD BEE Trunki otroški potovalni kovček Bernard Bee je daljni bratranec travniškega čmrlja, ki ga lahko otrok brez problema zajaha in z njim brenči naokoli. Zaradi živo rumene barve vam staršem ne bo potrebno skrbeti, da bi svojega malčka izgubili v še tako visoki..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki BRONCO Iha! naj se ta divja ježa začne. Obiskali bomo ves divji zahod in se še ne bomo ustavili. Moj konjiček Bluebell je kot ustvarjen za ježo. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot oseb..
  Brez DDV: 41,72 € 50,90 € 54,90 €
 • Potovalni kovček Trunki bus BORIS Trunki otroški potovalni kovček Boris je poslikan kot pravi angleški avtobus. V kovčku se nahajajo simpatične nalepke živalic, ki jih lahko polepite po oknih avtobusa. Braam, braaam, samo ne preveč hitro na ovinkih, da potovalni živalski vrt ne bo prehitro k..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki REX Trunki otroški potovalni kovček T-Rex je najstrašnejši Trunki kovček. Z velikimi in špičastimi zobmi se ga bodo prestrašili tudi najbolj pogumni sedemletniki. Roooaaaarrrr! Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je p..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki dirkalni avto ROCCO Trunki otroški potovalni kovček dirkalni avto ROCCO je izdelan posebej za dirkaške navdušence.. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-ročna prtljaga. ..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki FRIEDA Trunki otroški potovalni kovček Frieda je zagotovo eden izmed najbolj atraktivnih kovčkov. Če ga postavite na travo, se boste zabavali kot na pašniku! Na zadnjem predelu so naslikani čisto ta pravi kravji seski. Muuuuuu :) Trunki je sicer prvi kovček na svet..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček TRUNKI George  Trunki je prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-ročna prtljaga. Večnamenski pas omogoča otroku lažjo vleko. V notranjosti plašč iz mehke gume dodatno ščiti otrokove prste med z..
  Brez DDV: 34,18 € 41,70 € 44,90 €
 • Potovalni kovček Trunki GERRY Podajte se na pot v spremstvu žirafe Gerry, ki vsako pot spremeni v zanimiv safari.. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-ročna prtljaga. Večnamenski pas omogoča otroku..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Lila potovalni kovček Trunki GRUFFALO Otroški potovalni kovček Zverjasec je bolj resničen od kosmatega lika, ki ga vaši otroci poznajo iz zgodbice iz knjige, gledališke predstave ali risane serije. Z velikimi čekani in in ogromnim nasmehom bo vsakič znova osrečil vašega malčka. Trunki je ..
  Brez DDV: 41,72 € 50,90 € 54,90 €