Kategorije
Vrtna hiša Step 2 COTTAGE ROMANTICA

Vrtna hiša Step 2 COTTAGE ROMANTICA

ProizvajalecStep 2
Šifra: BI16059
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 650,00 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: step2, na vrtu, igra na vrtu, hišica za otroke, hiša za otroke

Vrtna hiša Step 2 COTTAGE ROMANTICA

Očarljiva vrtna hiša za princeske. Ima cvetlični lonec v obliki srca, elegantna in velika vhodna vrata, odprtine za rolete in strešno okno.

V sami notranjosti hiše se nahaja telefon telefon, ura z gibljivimi kazalci in mizica ki se spremeni iz pečice v hiši v zunanju žar.

Elektronski zvonec z realističnim zvočnim signalom.

Za delovanje so potrebne baterije 4xAAA ( niso priložene)

Dimenzije 120 x 135 x 147 cm

Na vrtu
Igralo Fantazijska hišica
Kolekcija 2020
Primerno za starost 3+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 147 x 120 x 135 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha