Kategorije
Vrtna hiša Step 2 COTTAGE ROMANTICA

Vrtna hiša Step 2 COTTAGE ROMANTICA

ProizvajalecStep 2
Šifra: BI16059
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 650,00€


Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: step2, na vrtu, igra na vrtu, hišica za otroke, hiša za otroke

Vrtna hiša Step 2 COTTAGE ROMANTICA

Očarljiva vrtna hiša za princeske. Ima cvetlični lonec v obliki srca, elegantna in velika vhodna vrata, odprtine za rolete in strešno okno.

V sami notranjosti hiše se nahaja telefon telefon, ura z gibljivimi kazalci in mizica ki se spremeni iz pečice v hiši v zunanju žar.

Elektronski zvonec z realističnim zvočnim signalom.

Za delovanje so potrebne baterije 4xAAA ( niso priložene)

Dimenzije 120 x 135 x 147 cm

Na vrtu
Igralo Fantazijska hišica
Kolekcija 2020
Primerno za starost 3+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 147 x 120 x 135 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha