Kategorije
Vrtna hiša Step 2 RIFUGIO RUSTICO

Vrtna hiša Step 2 RIFUGIO RUSTICO

ProizvajalecStep 2
Šifra: BI3821
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 699,00€


Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: step2, na vrtu, igra na vrtu, hišica za otroke, hiša za otroke

Vrtna hiša Step 2 RIFUGIO RUSTICO

Očarljiva vrtna hiša v rustikalnem stilu iz trde plastine. Opremljena je z vrati in delujočim zvoncem (2AA baterije niso priložene), okna s polkni in streho.

V sami notranjosti hiše se nahaja zložljiva miza, kompleten kuhinjski kotiček, telefon, kamin in odprtina ki deluje kot skrivni prehod.

Dimenzije 140 x 128 x 163h cm

Na vrtu
Igralo Fantazijska hišica
Kolekcija 2020
Primerno za starost 24+ mesecev
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 140 x 128 x 163h

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha