Menu
Košarica

Za previjanje

Otroci potrebujejo plenice in ko jih odstranimo je koš za plenice super stvar, saj preprečuje uhajanje neprijetnih vonjav v vaš dom. Tako je v domu vedno prijeten in svež zrak brez raznih kemičnih pripravkov za izboljšanje zraka, ki dokazano niso primerni za otroke.

Brand: Chicco Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Koš za plenice Chicco MANGIAPANNOLINI Odour OffOdličen koš za plenice pri katerem lahko uporabite kar navadne gospodinjske vrečke za odpadke.  Zahvaljujoč tehnologiji zapiralnega dela koša, se neprijetne vonjave ne izločajo. Koš je praktičen in enostaven za uporabo: samo z eno rok..
54,90 €
Brez DDV:45,00 €
Brand: Tommee Tippee Dobavljivost: 8-15 delovnih dni
SANGENIC HYGIENE PLUS + 4 kaseteV kompletu dobite koš za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS in 4 kaseteKoš za plenice Sangenic Hygiene Plus Sprejme do 28 plenic Plenice ovije v antibakterijsko 6 plastno folijo Preprečuje uhajanje vonjavKasete Sangenic ..
42,65 €
Brez DDV:34,96 €
Brand: Tommee Tippee Dobavljivost: 6-12 delovnih dni
Koš za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS + 1 kasetaV kompletu dobite koša za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS +  1 kasetoKoš za plenice Sangenic Hygiene Plus Sprejme do 28 plenic Plenice ovije v antibakterijsko 6 plastno folijo Preprečuje uhajanje vonjavKaseta Sange..
24,61 €
Brez DDV:20,17 €
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)