Kategorije
Zaščitna 3-slojna maska za obraz - 50kos

Zaščitna 3-slojna maska za obraz

Šifra: POCM-DM95
Na zalogi (kos) : 30
  • 19,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: picci, zdravje in nega, zaščitna maska, zaščitna maska za otroke, pripomočki

Zaščitna 3-slojna maska za obraz - 50kos

Set 50 higienskih zaščitnih 3-slojnih mask, ki ščitijo obraz pred kapljicami in prašnimi delci in nekaterimi nezaželenimi vplivi iz okolja.

Maska se prilagodi obrazu z elastičnima trakovoma in žičko pri nosnem delu. Velikost maske je univerzalna in primerna tako za odrasle kot za otroke.

Maska je za enkratno uporabo.

Maska je narejena iz netkane vlaknaste tkanine s 3 plastmi in visoko zmogljivostjo filtriranja, je mehka in dihajoča in zagotavlja učinkovito zaščito. Material je brez kemičnega vonja, primeren tudi za občutljivo kožo.


Zdravje in nega
Zvrst pripomočka Zaščitna maska

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen