Kategorije
Zaščitna maska PoweCom FFP2 (KN95)

Zaščitna maska PoweCom FFP2 (KN95)

Šifra: POCM-KN95
Na zalogi (kos) : 67
  • 3,59 €

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: picci, zdravje in nega, zaščitna maska, zaščitna maska za otroke, pripomočki

Zaščitna maska PoweCom FFP2 (KN95)

Zaščitna maska FFP2 Powecom se lahko ob pravilni rabi uporabi večkrat in ujame več kot 95% delcev manjših od 0,3 mikrometra (elektrostatična membrana). Ustreza naslednjim skoraj ekvivalentnim standardom:

  •          KN95 – Kitajska
  •          N95 – ZDA
  •          FFP2 – EU

Razlike med standardi so zelo majhne (prehod količine zraka in podobno). Zajema aerosole, prah,  delce smoga, cvetni prah ter seveda viruse, bakterije in spore.

Proizvajalec Powecom je eden izmed redkih proizvajalcev, ki so dobili dovoljenje za dobavo mask ameriškim zdravstvenim ustanovam (FDA approved). Tako ste lahko prepričani, da nosite kvalitetno in predvsem varno masko, ki tudi vas v resnici zaščiti pred novim korona virusom. 

https://www.fda.gov/medical-devices/coronavirus-disease-2019-covid-19-emergency-use-authorizations-medical-devices/personal-protective-equipment-euas 

Maska ima vse ustrezne certifikate tudi za uporabo v EU, ki so izdani s strani pooblaščenih institucij za potrjevanje izdelkov za osebno zaščito, kamor spadajo tudi maske. Ker se na tržišču ogromno mask, ki nimajo ustreznih dokumentov lahko certifikat naših mask brez težav preverite. (Največ mask na tržišču ima ECM certifikat za katerega ti ECM ob preverjanju odgovori, da sploh niso ustrezni za izdajo…)

Maske so pakirane po 10 kosov, a vam lahko na vašo željo dobavimo tudi manjše število.

Vsem tistim, ki trenutno uporabljate medicinske maske pa predlagamo, da poskusijo masko FFP2 in hitro boste ugotovili, da je uporaba FFP2 maske bistveno bolj udobna in dolgotrajnejša in v končni fazi tudi cenejša, če se masko uporablja po navodilih – pa še vi boste zaščiteni in ne boste le vi ščitili druge.

Zdravje in nega
Zvrst pripomočka Zaščitna maska

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen