Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Zdravje in nega

V otroški starši želimo zagotoviti kar najboljšo klimo za naše otroke. Brez klimatskih naprav si skoraj več ne moremo predstavljati življenja in enako za zagotovitev optimalnih razmer v otroški sobi potrebujemo pripomočke, ki skrbijo za klimo.

Tu pa najdete pa tudi ostale pripomočke, ki jih mamice potrebujejo za nego, kot so vlažilni ali čistilni robčki in podobno

Proizvajalec: Jane Zaloga: 2-5 delovnih dni
Parni vlažilec zraka Jane MOON IONUltrazvočni vlažilec proizvaja parno snov pri sobni temperaturi z zvišanjem relativne vlažnosti zraka brez povečanja sobne temperature. Delovanje je tiho, hkrati porabi malo energije.Lasnosti:senzor za najmanjšo raven vode (senzor samodejno prekine na..
59,90 €
Brez DDV:49,10 €
Proizvajalec: Chicco Zaloga: 4-8 delovnih dni
Vroči vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI AMBIENTChicco topli vlažilec je idealen za površine do 30m2. Deluje tako da vroča voda v notranjosti s pomočjo notranjega sistema prihaja ven kot topla para. Primeren za uporabo v času obolenj vendar ne povzroča dviga temperature v sobi. Karateri..
52,90 €
Brez DDV:43,36 €
Proizvajalec: Chicco Zaloga: 4-8 delovnih dni
Hladni vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI FRESHChicco hladni vlažilec je idealen za uporabo v nočnih urah ker uporablja ultrazvočno tehnologijo in ne moti otrokovega spanja. Vlažilec je primeren za manjše prostore, ki imajo višje temperature od povprečja in suha podnebja. Karateristike: ..
57,90 €
Brez DDV:47,46 €
Proizvajalec: Chicco Zaloga: 4-8 delovnih dni
Vroči parni vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI HOTChicco vroči vlažilec pomaga pri kašlju in prehladu, hkrati pa pomaga obnoviti pravilno vlažnost v prostoru. Vroča para pomaga raztopiti sluz in navlažiti sluznico, kar otroku pomaga, da diha bolje.Karateristike: -pomaga pri lajšanju dih..
46,90 €
Brez DDV:38,44 €
Zaloga: Na zalogi
Zapestnica Colpharma proti komarjemZapestnica Colpharma proti komarjem s tehnologijo SMT, ki garantira manjšo dimenzijo in večjo učinkovitost je na končno na trgu. Zapestnica je brez kemikalij ali vonjav, primerna in varna je za otroke, nosečnice, ljudi z alergijami Zapestnica Colpharma, ki je..
19,90 €
Brez DDV:16,31 €
Proizvajalec: Silc Zaloga: 4-8 delovnih dni
Vlažilni robčki TRUDI - 6 kosovPotovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj emulzije na bazi cvetličnega nekterja, dokazano pozna..
12,92 €
Brez DDV:10,59 €
Proizvajalec: Silc Zaloga: Na zalogi
Vlažilni robčki TRUDI - 3 kosiPotovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj emulzije na bazi cvetličnega nekterja, dokazano poznan..
6,47 €
Brez DDV:5,30 €
Proizvajalec: Silc Zaloga: Na zalogi
Vlažilni robčki TRUDIPotovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj emulzije na bazi cvetličnega nekterja, dokazano poznanega po zd..
2,40 €
Brez DDV:1,97 €
Proizvajalec: Chicco Zaloga: 6-12 delovnih dni
Termometer Chicco IR Confort Quick  Hitro in udobno merjenje telesne temperature v ušesu v samo v 1s. Praktično odlagalno mesto ter ovitek, kjer lahko shranjujete termometer z dodatki, ko ga ne uporabljate. Priloženih 40 kosov nastavkov. Spomin za zadnjih 25 meritev. Ve..
66,40 €
Brez DDV:54,43 €
Proizvajalec: Razno Zaloga: 6-12 delovnih dni
Digitalni vlažilec zraka BabyMoov Moderen dizajn Tiho delovanje Moder LCD ekran Samodejni izklop, ko ni vode Opozorilni signal, ko nivo vode doseže minimum Vgrajen kazalnik temperature in vlage Možna nastavitev vlažnosti med 30 in 90%  Nastavitev različnih stopenj vlažno..
118,66 €
Brez DDV:97,26 €
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)