Kategorije
Zimska vreča za voziček Mima Xari Champagne

Zimska vreča za voziček Mima Xari Champagne

ProizvajalecMima
Šifra: MIMS1101999-06BB
Predviden dobavni rok: 6-12 delovnih dni
  • 113,00 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: zimska vreča, mima, xari

Zimska vreča za voziček Mima Xari Champagne

Zimska vreča za vozičke Mima Xari prevzame sodobno in prefinjeno obliko samega vozička. Eleganten zunanji del v eko usnju in mehka notranjost zagotavljata tople sprehode tudi v najhladnejših dneh. Zimska vreča Mima ščiti otroka pred mrazom,vetrom in vodo. Odpira se preko centralne zadrge, kar dodatno omogoči lahko namestitev otroka v voziček. Vreča ima odprtine za varnostni pas.

Dimenzije cca 90 x 37 cm

Dodatek k vozičku
Vrsta dodatka Zimska vreča
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha