Kategorije
24V Polaris RZR 900 XP Peg Perego

avto na akumulator 24V Polaris RZR 900 XP

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 9501075
Predviden dobavni rok: 8-15 delovnih dni
  • 494,10 €

    549,00 €   (- 10%)
ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: peg perego, avto na akumulator, Vozila za otroke, 24V, Polaris RZR 900 XP

Polaris RZR 900 XP iz 24V serije avtomobilov na akumulator XP proizvajalca Peg Perego ponuja poznano kvaliteto in mnogo zabave za kakršenkoli teren. Serijo extreme performance odlikuje odlična moč, podaljšano delovanje in robustna izdelava. Dinamičen, drzen izgled, odlično poustvarjeni detajli ter zvoki so tisti dejavniki, ki bodo navdušili vse prisotne.

Električni avto 24V Polaris RZR 900 XP

Made in Italy

Polaris RZR 900 XP se ne bo ustrašil nobene poti. Premaga strmini do 17% naklona ter vse ravne in tudi mokre luknjaste poti.  Ta otroški električni avto je idealna izbira za tiste otroke, ki se bodo zapeljali tudi malce dlje od vašega urejenega dvorišča. Bližnji travnik mu zagotovo ne bo delal težav. 

Varno vožnjo mu omogočata dvojna, neodvisno nastavljiva varnostna pasova. Šasija avtomobila ja v celoti zaprta. Otrok tako ne more doseči električne napeljave. Avto je tako tudi zaščiten pred vplivi vode in peska. Avto se ustavi samodejno takrat, ko otrok dvigne nogo iz stopalke za plin.

Za začetnika ima električni avto Polaris RZR 900 XP možnost zaklepanja prve prestave v kateri avto doseže 3,6 km/h, v drugi hitrosti avto doseže do 7,6 km/h.

Avto na akumulator Polaris RZR 900 Xtreme Performance je opremljen tudi z multimedijskim portalom, kjer lahko med vožnjo poslušate FM radio ali pa predvajate vašo priljubljeno mp3 glasbo. Za boljši šoferski občutek pa ima Polaris RZR 900 XP še realističen zvok motorja in hupe, ima pa tudi delujoče luči.

Če izberete baterijski avto Polaris RZR 900 XP proizvajalca Peg Perego ste lahko prepričani, da ste izbrali kvaliteten izdelek, ki bo vam in vašim otrokom dolgo služil.

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: NI primerno za otroke do 3 let

Vozilo za otroka
Vrsta vozila Avtomobil
Licenca Brez licence
Pogon Na akumulator
Daljinsko upravljanje Ne
Pogon na 2 kolesa
Napetost napajanja 24 V
Skupna moč (W)
Tip akumulatorja VRLA zaprti
Namenjen prevozu 2 otrok
Starost 3+ let
Primeren za težo do 60 kg (skupaj)
Maksimalna hitrost 7,6 km/h
Smer vožnje Naprej in nazaj
Prestave 2 naprej, 1 nazaj
Hitrost po prestavah 1 prestava do 3,6 km/h, 2 prestava do 7,6 km/h
Zavora Samodejna, ko se sprosti stopalka za plin
Pedal za zavoro Ne
Pedal za plin Da
Sedež Plastični
Kolesa Trda
Premaga naklon do do 17%
Varnostni pasovi Da, 2x
Avtonomija pri polni obremenitvi do 60 min
Baterija, polnilec Priložena
Zvoki Zvok motorja, Hupa
Svetlobna oprema Delujoče luči
Audio oprema Nameščen FM avtoradio z mp3 priklopom
Dimenzije v cm (š*d*v) 90 x 127 x 96 cm
Teža v kg 29,5 kg
Kolekcija 2021
Splošni podatki
Kolekcija 2021
Teža v kg 29,5 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 90 x 127 x 96 cm
Barva Modra | Rdeča

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen