Kategorije

Nakup na obroke

Pri nas lahko kupljeno blago kupite tudi na obroke, vse tja do 48 enakih obrokov. Ko se odločite izvesti nakup enostavno izberete plačilo na obroke ali s plačilnimi karticami ali preko sistem LeanPay in enostavno izvedete nakup.

Pri določenih bankah nakup na obroke izvedete tako, da boste po nakupu iz vaše banke prejeli SMS na katerega boste skladno z navodili odgovorili in že ste izvedli nakup na obroke.

Če pa ste lastnik plačilne kartice Diners ali plačilne kartice one od slovenskih bank, ki zahtevajo izbiro števila obrokov že na samem POS terminalu (NLB) pa pri nakupu enostavno izberete želeno število obrokov.

Plačilo na obroke lahko izvedete z naslednjimi plačilnimi karticami:

Erste Diners
Diners  - do 36 obrokov   (več info)

NLB
 NLB  - do 12 obrokov   (več info)

Delavska hranilnica
Delavska hranilnica - do 12 obrokov   (več info)

Addiko Bank
Addiko bank – do 24 obrokov   (več info)

NKBM
Nova KBM - do 12 obrokov   (več info)

 
Maksimalno število obrokov za plačilo preko Dinersa ter in ostalih kartic, ki potrebujejo vnos obrokov na POS terminalu se vam samodejno prikaže na blagajni.
 
To enostavno preverite tako, da dodate artikel v košarico in greste na blagajno. Preden vnesete kakršnekoli podatke lahko izberete kot tip plačila plačilo na obroke in takoj vam bo prikazana izbira števila obrokov.
 
Če tudi vaša banka omogoča nakup na obroke s plačilnimi karticami se pozanimajte na vaši Banki. Ker se ponudba lahko spreminja obstaja možnost, da le ta ni navedena zgoraj.

Nakup na do 24 obrokov preko sistema Leanpay

 

Enostavno in hitro. V približno 4 minutah po vnosu vaših podatkov boste prejeli odobritev obročnega plačevanja s strani Leanpay. Istočasno ob vaši potrditivi bomo tudi mi dobili potrditev vašega naročila in s tem ste že izvedli nakup na obroke, katere boste potem plačevali v mesečnih obrokih na dan, ki si ga boste sami določili. 

Maksimalno število obrokov je 48, minimalni znesek naročila je 50 €, najvišji znesek naročila je 5.000, vrednost posameznega obroka pa ne more biti manj kot 10€. 

Plačilo na obroke LeanPay

Plačilo izdelkov preko sistema Leanpay je preprosto. Ko izpolnite vse vaše podatke na naši blagajni (bodite pozorni, da so vnešeni podatki točni) boste preusmerjeni na stran Leanpay, kjer boste nadaljevali z vnosom ostalih potrebnih podatkov ter izborom števila obrokov in datuma zapadlosti obrokov. Brez skritih stroškov. Ob izbiri števila obrokov vam bodo prikazani vsi stroški, ki jih boste imeli s plačilom preko Leanpay. Če so vam stroški in mesečni obrok sprejemljivi pritisnete nadaljuj. Po vnosu telefonske številke boste na vaš mobilni telefon prejeli PIN kodo s katero boste potrdili, da naročilo izvajate vi. V nadaljevanju boste morali še enkrat vnesi svoje osebne podatke, davčno številko, bančne podatke. Pomembno je, da so vnešeni podatki resnični, saj zanje nosite vso pravno in materialno odgovornost. Takoj po oddaji vaših podatkov bo sistem preveril vašo kreditno sposobnost in vas obvestil ali je vaš obročni nakup potrjen ali zavrnjen. Za uspešen nakup boste morali nato še skleniti elektronsko pogodbo o financiranju ter izvesti prvo plačilo, ki ga izvedete s svojo plačilno kartico.

LeanPay - preveri svoj limit

Ob prevzemu nakupa boste morali dostavljalcu predložiti svoj osebni dokument. Dostava naročenega blaga brez osebne identifikacije ni možna! 

Zadnje ažuriranje 25.01.2020 ob 22:16 uri