Blog Bimbo

Nova akcija Target

Skupaj s proizvajalcem vam znova omogočamo nakup šolskih kompletov iz stare kolekcije po neverjetni ceni 29,90 €. V kompletu dobite kvalitetno šolsko torbo na kolesih, polno peresnico ter vrečko Target.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Super akcija šolskih torb Target

V akcijskih cenah šolskih torb in dodatkov Target lahko kupite set, ki vsebuje najbolj prodajano šolsko torbo Target Superlight ERGO, polno peresnico ter vrečko za copate že od 44,90 € dalje. Set s torbo na kolesih pa že za neverjetnih 29,90 €.

Akcija velja samo do 15.6.2017 oziroma do razprodaje zalog!

Komentarjev: - ogled komentarjev
25% popust na Target
Akcija na izbrane modele Target Samo do konca meseca Aprila 2017 vam izbrane šolske torbe in pripadajočo linijo ponujamo po izjemnih cenah s kar 25% popustom. Tako smo vam naše najbolj prodajane šolske torbe še približali. Akcija velja do konca Aprila oziroma do razprodaje zalog!  ..
Pali Pappy Rock

Nova evolucija stolčkov za hranjenje je tu!

Vsem staršem, ki so se do sedaj spraševali zakaj še noben od proizvajalcev ni pomislil o nadgradnji nadvse uporabnega izdelka, ki združuje stolček za hranjenje in ležalnik za dojenčka, s funkcijo samodejnega zibanja sporočamo. Pali Pappy Rock je tu. Ima vse kar si starši želijo od takega otroškega pripomočka. Pappy Rock lahko zato nadvse praktično uporabljate že od rojstva dalje ter tja nekje do starosti 36 mesecev.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Novi vozički Quinny Zapp

Quinny bo v kratkem precej prenovil svojo ponudbo športnih otroških vozičkov v družini, ki slišijo na ime Zapp. Pred kratkim je predstavil 3 nove modele in sicer Zapp Xpress, Zapp Flex in Zapp Flex plus.

Pri snovanju in oblikovanju vseh treh vozičkov je Quinny ostal zvest linijam na tržišču že zelo uveljavljenega Zappa Xtra. Vsi vozički se zlagajo na kompakten način in so zloženi zelo majhnih dimenzij. Linije novih vozičkov pa so drznejše in ostrejše in komaj čakamo na omejene serije teh vozičkov, ki bodo zagotovo prava paša za oči.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Otroški avto na akumulator

Prihajajo lepši toplejši dnevi, ki kar kličejo po tem, da se več zadržujemo zunaj. Če želite vašega otroka motivirati k temu, da se več zadržuje zunaj imamo idejo za vas. To vam zagotovo uspe z električnim avtomobilom ali pa takim na pedala. Če je še do nedavnega veljalo, da je električni avto prvenstveno namenjen fantom je sedaj vse bolj jasno, da se svet spreminja tudi tu. Deklice so nad električnimi avtomobili ravno tako navdušene kot fantje.

Nevaren proizvod

S strani Tržnega inšpektorata smo bili obveščeni, da je bilo pri preizkušanju izdelka Brevi Royal My little bear ugotovljena neskladnost s standardom EN 12227:2010 – Stajice za domačo uporabo – Varnostne zahteve in preskusne metode, kar predstavlja nestabilnost stajice s tveganjem za prevrnitev, pri čemer otrok lahko utrpi hude poškodbe. Proizvajalec: BREVI s.r.l., Via Lombardia 15/17, 24060 TELGATE (Bergamo), Italy. Tip: BREVI, Royal Little Bear, tip 584/533, EAN 8011250584532

Playmobil

Igrače Playmobil so odlična izbira za vašega otroka saj jim dolgoletna tradicija in strokovno osebje zadolženo za razvoj zagotavljajo varno igro z nešteto možnostmi domišljijskega razvoja in uporabe. Seti Playmobil med drugim tudi izboljšujejo motorične in tehnične sposobnosti otrok.

Ker so kocke uporabne v daljšem starostnem obdobju otrok tudi ne bodo tako hitro, kot večina igrač, romale v smeti.

Komentarjev: - ogled komentarjev
ECE R129 - novi standard za avtosedeže

Ker smo bili deležni kar nekaj vprašanj kaj pomeni novi standard glede uporabe otroških avtosedežev po novem letu 2017 in smo zasledili odlično obrazložitev na  Agenciji za varnost prometa smo se odločili, da jo v celoti objavimo in s tem razblinimo nekatere strahove staršev, ki so v veliki dilemi, katere avtosedeže bodo sploh lahko uporabljali po letu 2017.

Peg Perego – kolekcija 2017

Edina prava novost je košara, ki je sestavni del top vozičkov Book. To je Navetta Elite s katero je Peg Perego ponudbo dvignil na povsem nov nivo. Oblazinjenje Navette Elite je iz Premium materialov, edinstven patentiran ročaj z videzom usnja ponuja idealen oprijem, ko košaro prenašate v roki. Ročaj je integriran v strehico košare in je praktično neviden. V njej lahko otroka varno prevažate do teže 10 kg. Košara Navetta Elite je sestavni del najboljših – top kombinacij potovalnih kompletov Peg Perego, zato je tudi kit, ki je potreben za prevažanje otroka v avtu, priložen serijsko.

GB Pockit postavil rekord

Športni voziček GB Pockit se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot voziček, ki zavzame najmanj prostora ko je zložen. Z dimenzijami 35*30*18 cm pa bo precej težko dobil konkurenta, saj drugi najmanjši voziček BabyZen YoYo zavzame »kar« 52*44*18 cm.

Komentarjev: - ogled komentarjev
15 nasvetov za mlade mamice

V prvih dnevih, tednih se dnevi spremenijo v dan, noči v dan in na koncu že težko ločite dan od noči. Dozdeva se vam, da se čas nikamor ne premakne. Vedite, da so dnevi dolgi, a leta bežijo kot nora mimo nas. Zelo kmalu se boste ozirali nazaj in se spraševale. Le kako je čas tako hitro minil.

Za te prve dneve po rojstvu smo vam pripravili izbor TOP nasvetov mamic, s katerimi vam bodo ti težki trenutki minili hitreje.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Nove šolske torbe Target Reflex

Nove šolske torbe Reflex imajo edinstven sistem z imenom »Flexiball«. Ta edinstven sistem šolski torbi omogoča, da se torba v vseh pogojih optimalno prilagodi otrokovemu hrbtišču. »Flexiball« je novost na področju izdelave šolskih torb in pravilno prerazporedi težo šolske torbe. Vgrajena krogla omogoča samodejno pravilno prilagoditev ledvenega dela ne glede na konstitucijo in držo otroka. Medtem, ko otrok hodi se sistem giblje z otrokom in zmanjšuje obremenitve med hojo. Tako je razporeditev teže ves čas optimalno razporejena ne glede na postavo otroka.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Top stolčki za hranjenje 2016

Pogovorili smo se s starši, kaj potrebujejo in s kakšnimi stolčki za hranjenje so bili najbolj zadovoljni po nakupu in na podlagi njihovih mnenj smo sestavili seznam najboljših stolčkov za hranjenje za leto 2016!

Komentarjev: - ogled komentarjev
Prihodnost bo kmalu tu – predstavljamo vam SmartBe

SmartBe je minimalistične moderne zasnove z naprednimi funkcijami za neverjetno udobje otroka in staršev. Lahko vozi samostojno, v notranjosti košare SmartBe samodejno vzdržuje nastavljeno temperaturo, ima grelnik stekleničk za malčka ter tudi polnilnik telefonov. Vse to in še več je SmartBe, ki bo najbrž kmalu tu.

Komentarjev: - ogled komentarjev
FROZEN – Ledeno kraljestvo v katerem uživajo otroci in odrasli

Snežna avantura se vrti okoli princesk skandinavskega kraljestva Arandelle. Sestri sta bili od vekomaj najboljši prijateljici, kateri sta imeli najraje igro s snegom. Starejša sestra je imela nadnaravno moč, ki ji je omogočala ustvarjanje snega in ledu. Elsa je lahko za svojo mlajšo sestrico vedno ustvarila stvari iz snega in leda, kot so dvorci in sneženi možje

Komentarjev: - ogled komentarjev
Zimske radosti na snegu za manjše otroke

Za otroke vseh starosti je pozimi kar nekaj zabavnih aktivnosti v katerih lahko sodelujete tudi vi, starši. Pomembno je le, da se pred odhodom ven, na mraz, pa naj bo to sprehod po zimski idili, igranje pred hišo ali odhod na bližnji hrib, dobro organizirate, ustrezno oblečete in zaščitite.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Nasveti za mamičino slajše spanje
Ste utrujeni, vam primanjkuje spanca, ste kronično utrujeni? Potem je čas, da korenite spremenite vaše in otrokove navade spanja. Ena najboljših novic je, da otroci redno spreminjajo svoje spalne navade. Če ste ta teden še v območju brez spanja ste lahko naslednji teden že v spalnih nebesih.  Prijateljice na sprehodu, sorodnica ali znanka iz supermarketa vam lahko svetuje, kaj je pomagalo pri njej,  a vaš otrok je identičen in boste morali sami ugotoviti kaj bo pomagalo pri njem. Otroka navadite spati ponoči, saj mama potrebuje nočni spanec, ki telo na..
Komentarjev: - ogled komentarjev