Menu
Košarica

Blog Bimbo RSS Feed

02 May Akcija šolskih setov - Maj 2019
Roman 0 944
Akcija šolskih torb - Maj 2019Tudi v mesecu maju vam omogočamo nakup šolskih kompletov ali šolske torbe - smart trolleya po izjemno ugodni ceni. Akcija velja do konca meseca oziroma do razprodaje zalog...
19 Mar Pali Pappy Rock
Roman 0 192
Nova evolucija stolčkov za hranjenje je tu!Vsem staršem, ki so se do sedaj spraševali zakaj še noben od proizvajalcev ni pomislil o nadgradnji nadvse uporabnega izdelka, ki združuje stolček za hranjenje in ležalnik za dojenčka, s funkcijo samodejnega zibanja sporočamo. Pali Pappy Rock je tu. Ima vse kar ..
17 Mar Novi vozički Quinny Zapp
Roman 0 363
Quinny bo v kratkem precej prenovil svojo ponudbo športnih otroških vozičkov v družini, ki slišijo na ime Zapp. Pred kratkim je predstavil 3 nove modele in sicer Zapp Xpress, Zapp Flex in Zapp Flex plus.Pri snovanju in oblikovanju vseh treh vozičkov je Quinny ostal zvest linijam na tržišču že zelo uvelja..
06 Mar Otroški avto na akumulator
Roman 0 574
Prihajajo lepši toplejši dnevi, ki kar kličejo po tem, da se več zadržujemo zunaj. Če želite vašega otroka motivirati k temu, da se več zadržuje zunaj imamo idejo za vas. To vam zagotovo uspe z električnim avtomobilom ali pa takim na pedala. Če je še do nedavnega veljalo, da je električni avto prvenstveno ..
01 Mar Nevaren proizvod
Roman 0 321
OPOZORILOS strani Tržnega inšpektorata smo bili obveščeni, da je bilo pri preizkušanju izdelka “Brevi Royal little bear” ugotovljena neskladnost s standardom EN 12227:2010 – Stajice za domačo uporabo – Varnostne zahteve in preskusne metode, kar predstavlja nestabilnost stajice s tveganjem za prevrnitev, ..
26 Dec Playmobil
Roman 0 381
Zgodovina blagovne znamke PlaymobilPlaymobil je registrirana blagovna znamka nemškega podjetja Geobra Brandstätter GmbH. Prvič jih je zasnoval Hans Beck med leti 1971 in 1974. Beck je usposobljen mizar, ki je imel tudi svoj konjiček, izdelovanje konjiček modelnih letal. Ti izdelki so postali uspešnica pr..
18 Oct ECE R129 - novi standard za avtosedeže
Roman 0 310
Ker smo bili deležni kar nekaj vprašanj kaj pomeni novi standard glede uporabe otroških avtosedežev po novem letu 2017 in smo zasledili odlično obrazložitev na  Agenciji za varnost prometa smo se odločili, da jo v celoti objavimo in s tem razblinimo nekatere strahove staršev, ki so v veliki dilemi, katere ..
15 Oct Peg Perego – kolekcija 2017
Roman 0 315
Kot vsako leto v tem času na tržišče prihajajo nove kolekcije otroške opreme kot po tekočem traku. V začetku Septembra je namreč v nemškem Kölnu ogromen sejem, kjer večina proizvajalcev te branže prikaže svoje novosti in spremembe. Novosti se nato v relativno kratkem času pojavijo tudi na tržišču.Tudi pr..
18 Sep GB Pockit postavil rekord
Roman 0 155
Ste že videli tako majhen zložen otroški voziček?GB Pockit je postavil rekord kot najmanjši zložen voziček na svetu.Športni voziček Pockit se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot voziček, ki zavzame najmanj prostora ko je zložen. Z dimenzijami 35*30*18 cm pa bo precej težko dobil konkurenta, sa..
25 Jul 15 nasvetov za mlade mamice
Roman 0 444
Ko postanete mlada mamica vas bodo vsi preplavili z informacijami in z nasveti. Vse pa je za vas novo in je zato težko vedeti, kakšen nasvet upoštevati in mu verjeti. Zato smo prosili mamice, da z vami delijo svoje top nasvete za nove mame. Majhne in velike stvari, ki pa so zares pomembne.Naj bo otrok si..
13 May Nove šolske torbe Target Reflex
Roman 0 297
Otroci so naše največje bogastvo in vsakemu staršu je njihovo zdravje najpomembnejše. Ena pomembnejših prelomnic na poti odraščanja je prav gotovo vstop v šolo. Če otroci z navdušenjem izbirajo šolsko torbo in pričakujejo prvi šolski dan je za starše ta čas zagotovo precej težji. Poleg dejstva, da je za šo..
28 Feb Top stolčki za hranjenje 2016
Roman 0 571
Veste kaj imajo skupnega fotografije na katerih vedno znova občudujete dojenčke debelih ličk in prikupno umazani. Prav na vseh slikah otroci sedijo v stolčku za hranjenje. Stolček za hranjenje je za takšno poziranje nepogrešljiv, ker lahko v njem otroci odkrivajo nove dimenzije hranjenja.Pa res potrebuje..
Prikazujem 1 do 12 od 50 (5 strani)