Kategorije

O partnerskem programu

Vam je naša stran všeč? Vam je všeč artikel, ki ga prodajamo in menite, da bo všeč tudi vašim prijateljem. Radi delite svoje mnenje z drugimi? Ste se kdaj vprašali zakaj vi ne dobite provizije, če ste izdelek ali trgovino priporočili prijateljici ali prijatelju  Sedaj lahko, zato vam predlagamo, da preberete opis ter navodila spodaj.


NAČIN DELOVANJA

V kolikor vas zanima dodatni zaslužek preko interneta, postanite uporabnik partnerskega programa in začnite služiti že danes!

Partnerski program je naša brezplačna storitev, ki vam z oglaševanjem spletnega mesta Bimbo ter deljenjem povezav na drugih spletnih straneh, blogih, forumih, Facebooku, Twitterju ipd. omogoča zaslužek brez dela. Vsak nakup, ki bo opravljen preko teh povezav, vam prinaša provizijo v višini 4% od neto vrednosti nakupa. 

Vse kar potrebujete je, da ustvarite vaš račun. Sistem vam v vašem računu nato generira vašo enolično kodo, s katero potem "označite" povezave, ki jih nato oglašujete npr. na Facebooku. V vašem računu lahko tudi generirate celotno povezavo tako, da enostavno vnesete ime artikla, za katerega želite generirati povezavo, vse ostalo pa naredi sistem sam. Natančna navodila so vam vedno na voljo tudi v vašem partnerskem računu.


REGISTRACIJA

Po uspešni registraciji v naš partnerski program je potrebna odobritev uporabniškega računa s strani administratorja. Ob sami registraciji v partnerski program boste prejeli elektronsko sporočilo o uspešni registraciji, vendar sama prijava v vaš račun še ne bo možna do odobritve računa s strani administratorja.

V primeru, da bomo potrebovali še kakršnekoli dodatne informacije pred odobritvijo računa vas bomo kontaktirali na vaš e-mail naslov ali na telefon.

V primeru ustrezne registracije bo vaš račun odobren načeloma v dveh dneh.


OBRAČUNAVANJE

Ko stranka preko vaše povezave izvede naročilo sistem zaradi enolične kode zazna, da je naročilo izvedeno preko partnerskega programa. In to ne samo za izdelek, ki ga oglašujete temveč dobite provizijo za vsak izdelek, ki ga stranka kupi iz našega prodajnega programa, če ste ga vi napotili k nam.

Sistem lahko stranko sledi dokler ne izbriše piškotkov. Tako lahko stranka, ki ste jo vi napotili k nam, kadarkoli prekine nakupovanje, zapusti našo spletno trgovino in se šele čez čas vrne k nam, pa bo sistem kljub temu vedel, da je vstopila prek vašega partnerskega programa in vam bo tako priznal provizijo.

Provizija vam bo na vaš račun nakazana, ko bo naročilo za katerega vam pripada provizija zaključeno oz. se bo status naročila spremenil v "oddano v dostavo"

Izplačilo na vaš TRR oz. na izbrani način plačila pa vam bo izveden do 5 v mesecu za pretekli mesec. Stanje na vašem partnerskem računu pa vam lahko kadarkoli na vašo željo tudi spremenimo v točke za nakup v naši spletni trgovini.

Izplačilo na vaš TRR vam bo izvedlo podjetje iTREND d.o.o., Južna cesta 20, 6310 Izola

V primeru, da sumimo, da je naročilo preko partnerskega programa izvedla ista oseba si pridružujemo pravico, da provizije ne izplačamo.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na info@bimbo.si ali preko našega kontaktnega obrazca.

Registrirajte se in začnite služiti že danes.

Zadnje ažuriranje 16.4.2014 ob 22:00 uri