Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

V Sobi

Otroška soba naj bo opremljena tako, da se bo otrok v njej kar se da odlično počutil. Pri nas lahko najdete otroške sobe ter pohištvo za otroke priznanih blagovnih znamk. Med drugimi smo zastopnik za priznano blagovno znamko Pali, ki je s svojo kvaliteto otroškega pohištva vzor ostalim proizvajalcem.

Za otroške sobe imamo v ponudbi otroške postelje, posteljnino, nočne lučke, omare in tudi drobnarije kot so police, ogledala, stropne svetilke in podobno oz. vse kar potrebujete za lepo opremljeno otroško sobo.

Otroška postelja

V postelji preživimo približno tretjino svojega življenja. Otroška postelja je tako najpomembnejši del otroške sobe. Izberite tako, ki poleg videza omogoča tudi enostavno uporabo in bo zdržala več generacij otrok. Otroška posteljnina lahko odlično dopolni izgled  postelje. Za prve mesece pa zaščitite otroško posteljico z mehko in pralno tekstilno obrobo, ki posteljico lepo zaključi v popolno celoto. Pri nas najdete otroške postelje več vrst izbranih blagovnih znamk, s katerimi bo vaša otroška soba zasijala v popolnosti. Poleg postelje pa vam priporočamo ogled kvalitetnih vzmetnic. Imamo jih tudi iz naravnih materialov.

Za prve mesece pa je najboljša najpreprostejša rešitev, to je Mojzesova košara, ki otroku nudi zatočišče iz popolnoma naravnih materialov. Imamo veliko ponudbo Mojzesovih košar, preverite jo.

Celotne otroške sobe

Otroška soba pa nikakor ne more biti brez ostalega otroškega pohištva. Preverite ponudbo ostalega otroškega pohištva. Imamo celo posteljo, ki raste z otrokom od rojstva naprej in kasneje lepo zapolni vašo otroško sobo. Omare, predalniki ter dodatki so barvno usklajeni z posteljicami tako, da lahko celotno otroško sobo napolnite s pohištvom, ki je enako. Če načrtujete opremiti celotno otroško sobo nas pred nakupom kontaktirajte in preverili bomo ali vam lahko podamo posebno ponudbo.

Dodatki

Otroška soba pa zaživi z dodatki, ki jo naredijo domačo in prijetno. Razne police z igračami, ogledalo za najmlajše ter tudi meter za merjenje rasti so nepogrešljiv del v otroški sobi. Še posebej pa je pomembna nočna lučka, ki pomiri otroka in mu pomaga zaspati. Tako imamo tudi starši več od noči. Nočne lučke so tako pomembne, da brez njih enostavno ne gre.

Ker pa otroci potrebujejo nadzor odrasle osebe, najbolje ves čas, imamo v ponudbi tudi elektronske varuške. Od tistih najbolj preprostih do tistih najboljših, ki poleg zvoka in dogajanja s sliko nadzorujejo tudi dihanje otroka in vas ob morebitnih težavah takoj obvestijo. Tako smo starši lahko pomirjeni, saj nam pomaga najnaprednejša tehnologija.

Imamo tudi tapete za otroške sobe s posebnim okusom.