Zanimivosti

Otroški avto na akumulator

Prihajajo lepši toplejši dnevi, ki kar kličejo po tem, da se več zadržujemo zunaj. Če želite vašega otroka motivirati k temu, da se več zadržuje zunaj imamo idejo za vas. To vam zagotovo uspe z električnim avtomobilom ali pa takim na pedala. Če je še do nedavnega veljalo, da je električni avto prvenstveno namenjen fantom je sedaj vse bolj jasno, da se svet spreminja tudi tu. Deklice so nad električnimi avtomobili ravno tako navdušene kot fantje.

GB Pockit postavil rekord

Športni voziček GB Pockit se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot voziček, ki zavzame najmanj prostora ko je zložen. Z dimenzijami 35*30*18 cm pa bo precej težko dobil konkurenta, saj drugi najmanjši voziček BabyZen YoYo zavzame »kar« 52*44*18 cm.

Komentarjev: - ogled komentarjev
FROZEN – Ledeno kraljestvo v katerem uživajo otroci in odrasli

Snežna avantura se vrti okoli princesk skandinavskega kraljestva Arandelle. Sestri sta bili od vekomaj najboljši prijateljici, kateri sta imeli najraje igro s snegom. Starejša sestra je imela nadnaravno moč, ki ji je omogočala ustvarjanje snega in ledu. Elsa je lahko za svojo mlajšo sestrico vedno ustvarila stvari iz snega in leda, kot so dvorci in sneženi možje

Komentarjev: - ogled komentarjev
Maša in medved, fenomen med risankami

Zakaj je risanka Maša in medved tako uspešna. Otroci se z lahkoto poistovetijo z Mašo in jih risanka enostavno potegne v dogajanje. Otroci so sposobni več ur pozorno spremljati risanko brez, da bi se je naveličali. Risanka ne vsebuje nikakršnih motečih elementov, kot so nasilje ali nespodobno izražanje, nasprotno otroka na mamljiv način predstavijo človeške vrednote in jih uči spoštljivega odnosa ter strpnosti. Zaradi tega tudi starši nimamo nič proti, če jo naši otroci gledajo malce več.

Komentarjev: - ogled komentarjev
Otroški voziček, ki vozi sam
Skoraj ne mine dan, da ne bi bili presenečeni nad kakšno novostjo, ki si jo zamislijo inovatorji in inženirji. Ta teden pa so nas prijetno presenetili inženirji podjetja Volkswagen, ki so inovativno združili tehnologijo iz avtomobilskega sveta z otroškim vozičkom. Z uporabo tehnologije za aktivni tempomat so uspeli izdelati otroški voziček, ki zavira in pelje sam na točno določeni razdalji, obenem pa se izredno elegantno in uspešno umika oviram. Prevelika ovira mu ni niti gugalnica v gibanju. Oglejte si video s predstavitvijo tega norega otroškega vozička!..
Komentarjev: - ogled komentarjev
Iščeš voziček, tu sem!
Kdo sem? Sem peresno lahek voziček! Vsi, ki me poznajo vedo, da sem čarodej in nepremagljiv v praktičnosti in lahkotnosti. Lahko me odpreš, zložiš ter dvigneš in vse to samo z eno roko.A kljub vsemu temu sem kvaliteten in izredno uporaben. Še vedno dvomiš? Naj ti povem kje ti lahko pomagam! Če dosti potuješ, če obožuješ nedeljske družinske izlete ali samo potrebuješ skok v trgovino, sem tukaj in vedno pripravljen pomagati. Če se otrok približuje 6 mesecem starosti sem že primeren zanj. Nekateri moji bratci..
Komentarjev: - ogled komentarjev
Neverjetna dejstva o novorojenčkih

Dojenčkov občutek za vonj je veliko močnejši od vašega in ga bo v prvih tednih uporabljal, da bi vas spoznal. Da bi mu pomagali, se poskusite izogniti močnim parfumom, dezodorantom in pralnim praškom. Zavedajte se tudi, da so nekatere dišave v gospodinjstvu lahko precej močne za njega.