Menu
Košarica

Zanimivosti RSS Feed

18 Sep 16 GB Pockit postavil rekord
Bimbo 0 739
Ste že videli tako majhen zložen otroški voziček? GB Pockit je postavil rekord kot najmanjši zložen voziček na svetu. Športni voziček Pockit se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot voziček, ki zavzame najmanj prostora ko je zložen. Z dimenzijami 35*30*18 cm pa bo precej težko dobil konkurenta, sa..
30 Jan 16 FROZEN – Ledeno kraljestvo v katerem uživajo vsi
Bimbo 0 714
Ameriška 3D računalniško animirana glasbena fantastična komedija Ledeno kraljestvo (ang. Frozen) je 53 animirani film v seriji »Animiranih Disneyjevih klasik«. Disneyev film iz leta 2013 se zgleduje po bajki Hansa Christiana Andersona Ledena kraljica in daje močan poudarek na čarovnijo. Film je osvojil vel..
29 Oct 15 Maša in medved, fenomen med risankami
Bimbo 0 1659
Maša in medved (v originalu Rusko: Маша и Медведь) je animirana TV serija, ki je bila prvič predvajana leta 2009 na TV kanalu Russia and Carousel. Avtor te izredno uspešne risanke je Oleg Kuzovkov. Do sedaj je risanka Maša in medved dobila 52 epizod. Posamezna epizoda pa ima dolžino 7 minut. Leta 2015 pa j..
15 Aug 15 Otroški voziček, ki vozi sam
Bimbo 0 377
Skoraj ne mine dan, da ne bi bili presenečeni nad kakšno novostjo, ki si jo zamislijo inovatorji in inženirji. Ta teden pa so nas prijetno presenetili inženirji podjetja Volkswagen, ki so inovativno združili tehnologijo iz avtomobilskega sveta z otroškim vozičkom. Z uporabo tehnologije za aktivni tempomat ..
27 Jun 15 Iščeš voziček, tu sem!
Bimbo 0 287
Kdo sem? Sem peresno lahek voziček! Vsi, ki me poznajo vedo, da sem čarodej in nepremagljiv v praktičnosti in lahkotnosti. Lahko me odpreš, zložiš ter dvigneš in vse to samo z eno roko.A kljub vsemu temu sem kvaliteten in izredno uporaben. Še vedno dvomiš? Naj ti povem kje ti lahko pomagam! Če dosti pot..
23 Nov 14 Inglesina
Bimbo 0 168
Inglesina, Italijanska pripoved o ljubezni Ta pripoved se prične daljnega leta 1963, prav v predbožičnem času, ko svet prevzamejo družinske vrednote in toplina doma. Takrat je bila rojena Inglesina Baby. Liviano Tomasi je postal del avanture v svetu vozičkov. Filozofija, ki ga je gnala, je preprosta in si..
22 Jul 14 Neverjetna dejstva o novorojenčkih
Bimbo 0 2532
Dojenčkov občutek za vonj je veliko močnejši od vašega in ga bo v prvih tednih uporabljal, da bi vas spoznal. Da bi mu pomagali, se poskusite izogniti močnim parfumom, dezodorantom in pralnim praškom. Zavedajte se tudi, da so nekatere dišave v gospodinjstvu lahko precej močne za njega. Novorojenček ima ra..
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)