Kategorije

Dodatki

Dekorativne zastavice za linijo  Pali FREEDOM Ni na zalogi
Pali

Dekorativne zastavice za linijo Pali FREEDOM

Dekorativne zastavice za linijo Pali FREEDOM   Dekorativne zastavice poskrbijo za dekoracijo otroške sobe.  ..

31,00 €

Baldahin za linijo FREEDOM white Ni na zalogi
Pali

Baldahin za linijo FREEDOM white

Baldahin Pali za linijo FREEDOM white   Baldahin za posteljico Montessori Pali Freedom je narejen iz mehkega bombažnega materiala. Omogoča da se posteljica spremeni v igralno površino - šotor. Dimenzije 160 x 80 x 122h cm  ..

84,50 €

Vrtiljiak  next 2 - modra
Vrtiljiak  next 2 - modra
Ni na zalogi
Chicco

Vrtiljiak next 2 - modra

VRTiLJIAK CHICCO NEXT 2 - modra Prisrčen vrtiljak, ki bo delal družbi vaši hčerki vsakič pred spanjem! Prilagojen je tako, da ga lahko namestite na Next to Me posteljico. Vrtiljak poleg visečih igrač ima tudi način klasične glasbe Chopina, Sc..

37,91 €

Vrtiljiak  next 2 - roza
Vrtiljiak  next 2 - roza
Ni na zalogi
Chicco

Vrtiljiak next 2 - roza

Vrtiljiak Chicco next 2 - rozaPrisrčen vrtiljak, ki bo delal družbi vaši hčerki vsakič pred spanjem! Prilagojen je tako, da ga lahko namestite na Next to Me posteljico. Vrtiljak poleg visečih igrač ima tudi način klasične glasbe Chopina, Schumanna in..

37,91 €

Baldahin Cam Ni na zalogi
Cam

Baldahin Cam

Baldahin Cam   Baldahin, ki naredi posteljo elegantno, razkošno. Opremljen s stojalom, ki se ga pritrdi na rob postelje. (postelja ni zajeta v ceni) Dodatna oprema za otroško posteljo v nevtralnih barva služi za zašči..

119,90 €

Aloka SleepyLights

nočna lučka - Princess

Aloka SleepyLights - neverjetna nočna lučka Pobarvaj si nočno lučko po svojem okusu. Motiv Princeska Nočna lučka zaradi katere bo vaš malček hotel iti spat in želel, da se dan ne pojavi. Originalne Aloka SleppyLights nočne lučke so znane po izredn..

49,90 €

 nočna lučka - Morska deklica Ni na zalogi
Aloka SleepyLights

nočna lučka - Morska deklica

Aloka SleepyLights - neverjetna nočna lučka Pobarvaj si nočno lučko po svojem okusu. Motiv Morska deklica Nočna lučka zaradi katere bo vaš malček hotel iti spat in želel, da se dan ne pojavi. Originalne Aloka SleppyLights nočne lučke so znane po i..

49,90 €

Aloka SleepyLights

nočna lučka - Raketa

Aloka SleepyLights - neverjetna nočna lučka Nočna lučka zaradi katere bo vaš malček hotel iti spat in želel, da se dan ne pojavi. Originalne Aloka SleppyLights nočne lučke so znane po izredni kvaliteti izdelave in neverjetnih svetlobnih efektih. S ..

44,90 €

Cam

Vrtiljak za Cullami

​​Vrtiljak za Cam Cullami Električni vrtiljak z visečimi mehkimi pliši in melodijo, ki spodbujajo razvoj in radovednost otroka.       – Proizvedeno v Italiji..

32,30 €

Cam

Baldahin CULLAMI

Baldahin Cam CULLAMI   Baldahin, ki naredi posteljo elegantno, razkošno.  Dodatna oprema za otroško posteljo v nevtralnih barva služi za zaščito otroka pred ugrizi žuželk.  Pranje ročno ali v pralnem stroju..

35,90 €

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)

Drobni dodatki naredijo otroško sobo izjemno in lepo. Nepogrešljiva v otroški sobi je zagotovo nočna lučka. Z njo otrok zaspi in se z njo tudi zbudi. Nočna lučka mu prežene strah pred nočjo in z njo se bo bistveno prej navadil sam iti v posteljo. Imamo pa tudi otroške tapete z najljubšimi motivi iz risank, ki sobo postavijo v središče dogajanja in otrok se bo v sobi počutil kot, da je on junak risanke.