Dodatki

Za maksimalni izkoristek vaših otroških vozičkov potrebujete odlično dodatno opremo v kateri nikakor ne sme manjkati dežno pregrinjalo, previjalna torba, odeja, poletni vložek, topla zimska prevleka in ostalo kar potrebujete za to, da bo vaš otrok zaščiten in varen tako poleti kot pozimi. Tudi rezervni deli za otroške vozičke niso težava.

Potrebujete samo adapterje za namestitev avtosedeža druge blagovne znamke na vaš voziček. Pri nas dobite vse to in še več…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Sprednje varovalo - prečka za voziček Quinny Zapp Xtra 2   ..
  Brez DDV: 26,15 € 31,90 €
 • Torba Inglesina Trilogy Plus Dual Bag Panarea
  Torba Inglesina Trilogy Plus Dual Bag Panarea Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več preda..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Torba Inglesina Trilogy Plus Dual Bag Lipari
  Torba Inglesina Trilogy Plus Dual Bag Lipari Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več predal..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Torba Inglesina Quad Dual Bag Oxford blue
  Torba Inglesina Quad Dual Bag Oxford blue Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Torba Inglesina Trilogy Dual Bag Sideral grey
  Torba Inglesina Trilogy Dual Bag Sideral grey Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več ..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Torba Inglesina Quad Dual Bag Ascott green
  Torba Inglesina Quad Dual Bag Ascott green Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z ve..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Torba Inglesina Quad Dual Bag Rodeo sand
  Torba Inglesina Quad Dual Bag Rodeo sand Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več ..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Torba Inglesina Trilogy Dual Bag Imperial Blue
  Torba Inglesina Trilogy Dual Bag Imperial Blue Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Torba Inglesina Aptica Dual Bag Indigo Denim
  Torba Inglesina Aptica Dual Bag Indigo Denim Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Udobna, velika , večnamenska torba. Torba ima 2 velika termalna žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature. Notranjost prostorna z več p..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Dežna prevleka za košaro Baby Jogger Tour Lux
  Dežna prevleka za košaro Baby Jogger Tour Lux Dežna prevleka iz okolju prijaznih material v celoti prekrije košaro in ohranja vašega otroka suhega. Hkrati omogoča kroženje zraka skozi stranske prezračevalne sisteme. ..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Zimska vreča Picci Alex big - Melange
  Zimska vreča Picci Alex big - Melange Zimska vreča Picci Mucki Big ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Njegova najboljša lastnost je dodatna zadrga, ki om..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Big - Blue Navy
  Zimska vreča Picci Mucki Big - Blue Navy Zimska vreča Picci Mucki Big ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Big se uporablja za v..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Big - Grey
  Zimska vreča Picci Mucki Big - Grey Zimska vreča Picci Mucki Big ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Big se uporablja za vse vo..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Big - Elefant
  Zimska vreča Picci Mucki Big - Elefant Zimska vreča Picci Mucki Big ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Big se uporablja za voz..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Pois Pink
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Pois Pink Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za ..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Pois Grey
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Pois Grey Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za ..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - White
  Zimska vreča Picci Mucki Small - White Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za avto..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Sand
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Sand Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za avtos..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €