Dodatki

Za maksimalni izkoristek vaših otroških vozičkov potrebujete odlično dodatno opremo v kateri nikakor ne sme manjkati dežno pregrinjalo, previjalna torba, odeja, poletni vložek, topla zimska prevleka in ostalo kar potrebujete za to, da bo vaš otrok zaščiten in varen tako poleti kot pozimi. Tudi rezervni deli za otroške vozičke niso težava.

Potrebujete samo adapterje za namestitev avtosedeža druge blagovne znamke na vaš voziček. Pri nas dobite vse to in še več…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Dežna prevleka za košaro Baby Jogger Tour Lux Dežna prevleka iz okolju prijaznih material v celoti prekrije košaro in ohranja vašega otroka suhega. Hkrati omogoča kroženje zraka skozi stranske prezračevalne sisteme. ..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Zimska vreča Picci Alex big - Melange
  Zimska vreča Picci Alex big - Melange Zimska vreča Picci Mucki Big ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Njegova najboljša lastnost je dodatna zadrga, ki om..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Big - Blue Navy
  Zimska vreča Picci Mucki Big - Blue Navy Zimska vreča Picci Mucki Big ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Big se uporablja za v..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Big - Grey
  Zimska vreča Picci Mucki Big - Grey Zimska vreča Picci Mucki Big ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Big se uporablja za vse vo..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Big - Elefant
  Zimska vreča Picci Mucki Big - Elefant Zimska vreča Picci Mucki Big ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Big se uporablja za voz..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Pois Pink
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Pois Pink Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za ..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Pois Grey
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Pois Grey Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za ..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - White
  Zimska vreča Picci Mucki Small - White Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za avto..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Sand
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Sand Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za avtos..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Green
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Green Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za avto..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Pink Blush
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Pink Blush Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Black
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Black Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za avto..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Biscuit
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Biscuit Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za av..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Grafite
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Grafite Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za av..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Zimska vreča Picci Mucki Small - Cool Grey
  Zimska vreča Picci Mucki Small - Cool Grey Zimska vreča Picci Mucki Small ščiti otroka pred vsemi vetrom in mrazom in vodo. Narejena je iz koži prijaznih material, tako da se lahko uporablja od rojstva dalje. Vreča ohranja temperaturo, se samoregulira. Zimska vreča Mucki Small se uporablja za ..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Torba Mima ZIGI Midnight Blue
  Torba Mima ZIGI Midnight Blue Torba Mima Zigi ima sodoben in funkcionalen videz, ki se lahko uporablja kot torba ali kot nahrbtnik, odvisno od potrebe. V notranjosti torbe je veliko odlagalnih žepov, tako da lahko brezskrbno preživite dan z otrokom izven doma. V torbi je posebej izoliran nosilec ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba Mima ZIGI Olive Green
  Torba Mima ZIGI Olive Green Torba Mima Zigi ima sodoben in funkcionalen videz, ki se lahko uporablja kot torba ali kot nahrbtnik, odvisno od potrebe. V notranjosti torbe je veliko odlagalnih žepov, tako da lahko brezskrbno preživite dan z otrokom izven doma. V torbi je posebej izoliran nosilec st..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Torba Mima ZIGI Charcoal
  Torba Mima ZIGI Charcoal Torba Mima Zigi ima sodoben in funkcionalen videz, ki se lahko uporablja kot torba ali kot nahrbtnik, odvisno od potrebe. V notranjosti torbe je veliko odlagalnih žepov, tako da lahko brezskrbno preživite dan z otrokom izven doma. V torbi je posebej izoliran nosilec stekl..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €